Recenzje książki "Nowe oblicze Greya"

Dodaj swoją recenzję

Oj, Szary, Szary...

18.03.2015

Przypadkowe spotkanie nieśmiałej i niezdarnej studentki Anastasii oraz bogatego i przystojnego biznesmena dało początek fali namiętności, która z czasem wcale nie osłabła. Jednak wspólne życie okazało się nie lada wyzwaniem, któremu młoda para dzielnie stawia czoła w imię łączącej ich miłości. Kochankowie wciąż dryfują po wzburzonym morzu uczuć ora... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Grey po raz trzeci

31.10.2013

"(…) kocham także Christiana megalomana i kontrolującego Christiana, Christiana sekseksperta, perwersyjnego Christiana, romantycznego Christiana, nieśmiałego Christiana… lista nie ma końca". Nadszedł w końcu ten nieuchronny moment pożegnania się z bohaterami trylogii, która zachwyciła oraz jednocześnie wzburzyła miliony ludzi na całym świecie. O... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Nowe (Stare) oblicze Greya

9.10.2013

Kończące trylogię "Nowe oblicze Greya" budzi we mnie ambiwalentne odczucia. Z jednej strony byłam znudzona po raz kolejny czytając o tym jak Ana "rozpada się na maleńkie kawałeczki" na kolejne zawołanie Christiana "dojdź dla mnie maleńka". Z drugiej byłam ciekawa jak będzie wyglądało życie małżeńskie Pana z nieposkromioną uległą. W jaki sposób ubós... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Ponad 700 stron o niczym, czyli całkiem stare oblicze Greya

17.08.2013

Nawet najlepszy seks, kiedy jest go za dużo, może być ciężkostrawny. I męczący. I bardzo nudny. Czasem przeklinam siebie za zwyczaj czytania wszystkich książek (nawet najgorszych) do końca. Odkryłam w sobie tę okropną przypadłość przy okazji spotkania z Thomasem Hardy’m i jego „Tessą”. Od tamtej pory boję się kiepskich tytułów. W końcu nikt chyba ... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Nowe oblicze Greya

11.07.2013

Erika Leonard (znana jako E.L James) jest kierownikiem telewizyjnym, żoną oraz matką dwójki dzieci. Mieszka w Londynie. Od wczesnego dzieciństwa marzyła o pisaniu historii, które podbiją serca czytelników. Jednak musiała odłożyć te marzenia i skupić się na rodzinie i swojej karierze. W końcu zdobyła się na odwagę i napisała swoją pierwszą powieść, ... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Nowe oblicze Greya / Fifty Shades Freed - E. L. James

13.06.2013

"Nowe oblicze Greya" to trzecia część trylogii Pięćdziesięciu odcieni. Nie miałam okazji czytać dwóch poprzednich części, ale nie sądzę i nie czuję, żeby ominęło mnie coś szczególnie fascynującego. Raczej też nie będę do nich wracać, chyba że ktoś mi je sprezentuje lub po prostu nie będę miała co czytać, a nadarzy się okazja do sięgnięcia po wcześn... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Państwo Grey, idzcie i nie wracajcie!

5.06.2013

Dzielnie przebrnąłeś przez pierwsze dwa tomy kontrowersyjnej serii o „czarującym” Christianie Greyu i jego „przeuroczej” wybrance serca Antastasii Steele? W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak tylko zapoznać się z ostatnim tomem cyklu i (nareszcie!) pozostawić całą tą mdłą historię daleko za sobą. Jednak przed rozpoczęciem lektury gorąco p... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Po raz trzeci i ostatni

3.05.2013

Zazwyczaj kiedy kończę przygodę z jakąkolwiek serią towarzyszy mi żal. Jak to, tak szybko? Z trylogią "Pięćdziesięciu twarzy Greya" pożegnałam się z wielką przyjemnością. Zakończyłam ją, nie mam jakichś głębszych refleksji na jej temat, bo i książka na nie nie zasługuje. Ale o tym później. Najpierw parę słów o książce. Studentkę literatury, nieśmi... Recenzja książki Nowe oblicze Greya

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl