Recenzje książki "P.S. Kocham Cię!"

Dodaj swoją recenzję

" PS KOCHAM CIĘ"

29.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak cieszyć się życiem, jeśli wieku trzydziestu lat traci się najlepszego męża i przyjaciela? Przed takim problemem staje bohaterka książki Holly. Nieoczekiwanie Gerry umiera, a Holly załamuje się. Kobieta nie jest w stanie pozbierać się po tej tragedii. Wszystko traci dla niej sens, to, o czym od zawsze marzyła, przestaje mieć najmniejsze znacze... {} Recenzja książki PS Kocham Cię

PS Kocham Cię

22.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka to zdecydowanie typowy "wyciskacz łez", ale zawiera również kilka ciekawych zwrotów akcji i bardzo wciąga praktycznie już od pierwszej strony. "PS Kocham Cię" był swojego czasu absolutnym hitem i chyba tak zostało do dziś. Większość osób kojarzy film o tym samym tytule, który jest ekranizacją książki. Jeśli zadalibyście mi pytanie: Film... {} Recenzja książki PS Kocham Cię

@DieLeseratte@DieLeseratte {}× 2

PS Kocham Cię

25.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zanim rozpoczęłam czytać Cykl: P.S. I Love You (tom 1) autorstwa Pani Cecelii Ahern pt. ''PS Kocham Cię'' oglądałam film nakręcony na podstawie tej powieści, który mi się spodobał. To, co spotkało główną bohaterkę Holly, było to dla niej samej niespodziewane -śmierć męża Gerry'ego. Holly na swój sposób przeżywa utratę męża i początki pogod... {} Recenzja książki P.S. Kocham Cię!

@Anna30@Anna30 {}× 1

PS. Kocham Cię

18.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ps. Kocham Cię" Cecelia Ahern. Mój ulubiony, wręcz ukochany film, który mogłabym na okrągło oglądać. I zawsze działa na mnie tak samo. Zawsze wyciska ze mnie łzy, ale i szaleńczy śmiech, bo mimo śmierci, smutku i bólu, są także chwile prawdziwego szczęścia. Książka, która już skradła moje serce. Przezabawna w wielu momentach, wzruszająca do teg... {} Recenzja książki P.S. Kocham Cię!

PS Kocham Cię

26.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Holly traci męża, ale też, a może nawet przede wszystkim, traci najlepszego przyjaciela. Jednak Gerry nawet zza grobu postanawia zadbać o jej kondycję psychiczną po swojej śmierci i zostawia jej listę z instrukcjami na każdy miesiąc, jakie „zadanie' ma wykonać. Dzięki tym małym liścikom Holly udaje się przetrwać bez Gerry'ego a także ponownie stan... {} Recenzja książki P.S. Kocham Cię!

P.S. Kocham Cię

30.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka o której dzisiaj trochę opowiem to debiut Cecelii Ahern. Napisała ją w wieku 25 lat. Pomimo młodego wieku potrafiła świetnie przelać na papier emocje towarzyszące człowiekowi po utracie najbliższej mu osoby. P.S. Kocham Cię chciałam przeczytać już od kilku lat, ale zawsze spychałam ten pomysł na dalszy plan i sięgałam po inne książki. Ciesz... {} Recenzja książki P.S. Kocham Cię!

P.s. kocham cię

27.06.2013

Do dziś pamiętam plakaty reklamujące film P.S. Kocham cię, zewsząd atakujące mnie na przystankach. Byłam odporna na ich urok. Zachwyty nad książką pełną łez spływających po policzkach czytających sprawiło, że zanim przeczytałam, to wyrobiłam sobie zdanie - negatywne niestety. Jednak gdy przyjaciółka mamy pożyczyła mi tą książkę stwierdziłam że musz... {} Recenzja książki P.s. kocham cię wyd.kieszonkowe

Zakochałam się w książkach Cecelii Ahern

4.01.2013

"P.S. Kocham Cię" to debiutancka powieść irlandzkiej pisarki Cecelii Ahern. Opowiada historię Holly - młodej , 30 letniej kobiety ,która zostaje wdową. Jest to dla niej tragedia. Zostaje sama. Straciła najlepszego przyjaciela (,który rozumiał ją bez słów) ,oddanego męża i kochanka. W momencie śmierci Gerry`ego uświadamia sobie ,że jej świat już nie... {} Recenzja książki P.S. Kocham Cię!

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe