Recenzje książki "Pechowa dziewczyna"

Dodaj swoją recenzję

Pechowa dziewczyna

17.06.2021

Za możliwość przeczytania książki dziękuję bardzo @wydawnictwo_novaeres. Czym tak naprawdę jest pech? Z pewnością w tej książce, będziecie mogli sobie odpowiedzieć na to pytanie. Tytułową bohaterką książki jest młoda, ambitna Basia, która pracuje w restauracji swojej nadopiekuńczej mamy, dziewczyna może powiedzieć o sobie wszystko tylko nie to, ... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Pechowa czy aby na pewno?

5.06.2021

Ta książka niezmiernie przypadła mi do gustu i miło spędziłam czas na lekturze. Autorka prostym i lekkim językiem napisała powieść, przez co czytało mi się ją bardzo przyjemnie i szybko. Porusza tu tematy życia codziennego, wzloty, upadki, radości i rsmutki jakie mu towarzyszą. Akcja książki dzieje się w Krakowie, jest interesująca, acz spokojna, ... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Szczęście czeka tuż za rogiem!

7.04.2021

"Pechowa dziewczyna” takie mniemanie miała o sobie bohaterka powieści. Poznajemy ją w chwili kiedy leczy złamane serce po zdradzie chłopaka i otrzymuje ofertę pracy od ciotki, objęcie funkcji menedżera hotelu w Krakowie. Dla Basi to szansa na wyrwanie się spod skrzydeł nadopiekuńczej matki i zmiana otoczenia. Dlatego chętnie przystaje na propozycj... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Brak efektu WOW...

4.04.2021

"Pechowa dziewczyna" to tytuł książki, którą miałam okazję ostatnio czytać dzięki uprzejmości serwisu nakanapie.pl. Opis, okładka, a nawet tytuł mnie niezwykle zaintrygował. Nie ukrywam, że spodziewałam się zachwytu również nad treścią lecz tu poczułam nutkę rozczarowania. A więc może zacznę od początku. Cała historia opowiada o Basi, która sądzi,... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

podobnie jak sama fabuła, postacie również dość szybko stały się bardzo przewidywalne

31.03.2021

Na wstępie bardzo dziękuję Wydawnictwu Novae Res, za możliwość zapoznania się z debiutancką książką Weroniki Karczewskiej – Kosmatki, na której skupia się dzisiejszy wpis. Zacznę od tego, że mimo zachęcającego opisu i ładnej prostej okładki, nie do końca polubiłam się z tą książką. Po cichu chyba liczyłam na coś innego i niestety się przeliczyłam... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Pokocham Maksa i Basię :)

29.03.2021

"Wróciłem do domu. Nie wiem dlaczego, ale wciąż przed oczami miałem tę zapłakaną dziewczynę" Czego oczekujesz od książki? Ja, albo czekam na akcję, dzięki której miejscami wytrzymuje oddech, albo ukojenia i balsamu na moje słabe samopoczucie. "Pechowa dziewczyna" zdecydowanie należy do tej drugiej kategorii. Książka znajduje się na Legimi, ale pr... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Pechowa dziewczyna- czy na pewno taka pechowa?

28.03.2021

Przeczytałam i od dłuższego czasu zastanawiam się co napisać w tej recenzji. Z jednej strony miałam ochotę na więcej. Jak dla mnie ta książka miała potencjał, ale autorka go nie wykorzystała. Z drugiej strony momentami naprawdę dobrze się bawiłam czytając ją. Więc może zacznę po kolei. Książka opowiada historię młodej dziewczyny, Basi, która wyje... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

Poznajcie Basię...

26.03.2021

Na powieść Weroniki Karczewskiej - Kosmatki "Pechowa dziewczyna" zdecydowałam się za sprawą Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Zainteresował mnie opis wydawcy zamieszczony na okładce i wydawało mi się, że historia ta idealnie trafi w mój gust czytelniczy. I choć fabuła zapowiadała się interesująco, książka okazała się sporym rozczarowaniem... ... Recenzja książki Pechowa dziewczyna

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl