Recenzje książki "Pretty Little Liars. Bezlitosne"

Dodaj swoją recenzję

Ciąg dalszy nastąpił…

4.04.2013

„Nigdy mnie nie znajdziecie. A.”* Często chcemy wierzyć w coś co nie jest prawdą, nie chcemy jej zauważyć. Bo tak jest łatwiej, wygodniej, może bezpieczniej. Niestety to tylko pozory i prędzej czy później prawda wychodzi na jaw, a co za tym idzie trzeba poradzić sobie z konsekwencjami tego co się zrobiło oraz pogodzić z tym jak łatwo można si... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

Bezlitosne

23.02.2013

Nigdy mnie nie znajdziecie. A. Bardzo mi przykro, ponieważ na chwilę obecną, była to moja ostatnia podróż do Rosewood. Muszę na jakiś czas rozstać się z książkowymi bohaterkami i cierpliwie poczekać na ich dalsze losy. Na szczęście jest też serial, więc mam nadzieję, że to oczekiwanie nie będzie takie straszne jakby się mogło wydawać ;) Aria ro... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

Bezlitosne...

20.02.2013

"Bezlitosne" to dziesiąta część serii "Pretty Little Liars", którą mam przyjemność przeczytać. Przy każdej kolejnej części obawiam się, że autorka choć trochę obniży poziom swoich książek. Za dużo nakombinuje i niestety... przy tej części moje obawy nie były bezpodstawne. Na szczęście tylko w niewielkim stopniu. Przynajmniej tak mi się wydaje. Auto... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

Pretty Little Liars. Bezlitosne

10.02.2013

„Winnych nawiedza zawsze podejrzenie”. W. Szekspir, Król Henryk VI. Część trzecia Dziewczyny nadal prześladują wspomnienia tego, co zrobiły podczas przerwy wiosennej, którą spędziły na Jamajce. Może byłoby im łatwiej, gdyby nie media trąbiące o Tabicie, oraz fakt, że A. nie daje im zapomnieć o żadnym z ich grzechów. Do tych największych zmartwieć,... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

PLL. Bezlitosne, Sara Shepard

23.01.2013

Miasteczko Rosewood wydaje się być wspaniałym i spokojnym miejscem, gdzie idealne życie prowadzą piękni i bogaci. To jednak tylko pozory. Śmierć Alison, a przede wszystkim ostatnie wydarzenia pokazały jak bardzo można się pomylić, zwłaszcza w stosunku do innych osób. Aria, Emily, Hanna i Spencer borykają się z problemami, które nieustannie poja... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

Pretty Little Liars. Bezlitosne - Sara Shepard

20.01.2013

"Strach przed karą może być gorszy niż sama kara, a poczucie winy potrafi zeżreć człowieka żywcem" Oto najnowszy, już X tom serii "Pretty Little Liars". Aria, Hanna, Spencer i Emily mierzą się z kolejnym wcieleniem tajemniczej/ego A. Są dręczone tym, co zrobiły w ciągu ostatniego roku. Dodatkowo same wydarzenia z Jamajki nie dają im spokoju, a cią... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

Bezlitosne niewiniątka

20.01.2013

Aria, Emily, Hanna i Spencer zrobiły coś przerażającego i teraz zamierzają postąpić z A. tak jak on/a postępuje z nimi - bezlitośnie. Czy cztery mieszkanki Rosewood odnajdą w końcu osobę, która wszystko o nich wie? Oto jest pytanie! Co podoba mi się w "Bezlitosnych"? Otóż, widać znaczną zmianę charakterów głównych bohaterek. Po przeczytaniu wszyst... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

Bezlitosne

19.01.2013

Pamiętam jak ujrzałam pierwszą książkę z serii. Wtedy jeszcze nie spodziewałam się, że seria tak przypadnie mi do gustu. Moją uwagę przyciągnęła najbardziej okładka. Leżący sobie samotnie pojedynczy obcas i okalająca go ziemia. A tuż po przeczytaniu opisu stwierdziłam, że to może być coś innego, historia całkiem oryginalna i ciekawa. Pierwszy tom b... Recenzja książki Pretty Little Liars. Bezlitosne

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl