Recenzje książki "Słodka pokusa"

Dodaj swoją recenzję

Nie aż taka słodka pokusa

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł nie oddaje zawartości książki. Dzieła autorki nie są sztampowe, z oklepaną, tandetną historią, którą można znaleźć w każdym innym romansie mafijnym. Powieść emanuje niepokojem, mrokiem, jednak główne skrzypce grają trudne relacje rodzinne i próba naprawienia ich. Starania utrudniały stereotypy, które bohaterowie traktowali jak życiowy azymut... {} Recenzja książki Słodka pokusa

@Logana@Logana {}× 7

Słodka pokusa - Cora Reilly

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mafijny świat rządzi się swoimi prawami i nie ma w nim najczęściej miejsca na ckliwość, wzruszenie, nierzadko nawet na żałobę. Kiedy tracisz żonę zostając z dwójką małych dzieci zaczynają pojawiać się nieprzespane noce, wszyscy czekają na odrobinę twojej słabości, liczą na potknięcie. A ty nie możesz sobie pozwolić na żadne niedociągnięcie, szc... {} Recenzja książki Słodka pokusa

Recenzja książki - Cory Reilly "Słodka pokusa"

18.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od dziecka do żony i matki. Taką jednotomową książkę ukazuje nam Cora Reilly w książce „Słodka pokusa”. Jak dotychczas autorka pisała książki seriami, ta jest tylko jedna. Książka tak samo jak pozostałe opisuje życie w świecie mafijnym. Jest to książka o zaufaniu, miłości i zdradzie. Pokazuje do jakich czynów zdolna jest osoba która kocha drugą os... {} Recenzja książki Słodka pokusa

Słodka pokusa

27.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chyba nie ma takiej osoby która by nie wiedziała kim jest Cora Reilly. Jej seria „Złączeni” podbiła nie jedno serce w tym moje. A teraz Cora dała nam kolejną książkę, tym razem jedno tomową historię młodziutkiej Giulia i dużo starszego od niej Cassio. „Owszem, zgodnie z prawem była dorosła, ale jej wygłupy, reakcje, miny… To nie było zachowanie ... {} Recenzja książki Słodka pokusa

Wiek to tylko liczba

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Czasami kłamiemy, żeby chronić innych albo siebie, czasami, z tych samych powodów, okłamujemy siebie. W moim kłamstwie było tego wszystkiego po trochu”. Jaki macie stosunek do kłamstwa? Są sytuację, w których potraficie przymknąć oko, czy zdecydowanie wolicie kierować się prawdą i tylko prawdą? „Słodka pokusa” to opowieść o młodej kobiecie, a ... {} Recenzja książki Słodka pokusa

⭐RECENZJA⭐

12.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej, hej 😁🖐🏻 Co tam u Was? Jak Wam leci kolejny tydzień? U mnie to różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Praca, studia zabierają mi dużo czasu, ale nie narzekam. Grunt, że mam czas na czytanie, bo to pomaga najbardziej podczas złego nastroju. ⭐RECENZJA⭐ Śmierć. Dwójka dzieci. Podszef. Cassio po nagłej śmierci żony zostaje sam z dwójką malutkich dzi... {} Recenzja książki Słodka pokusa

Podobało mi się - to za mało!

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Życie upływa zdecydowanie przyjemniej, jeżeli koncentrujesz się na pozytywach”. Cassio potrzebuje szybko znaleźć kogoś, kto będzie żoną i zastąpi matkę jego dwójki małych dzieci. Giulia wie, że w świecie mafii nie można liczyć na ślub z miłość. Poślubi tego, kogo wybierze dla niej ojciec. Ma jednak nadzieję, że znajdzie odrobinę szczęścia… Musi... {} Recenzja książki Słodka pokusa

"Słodka pokusa"

1.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Żelazne zasady i tradycje decydowały o każdym aspekcie mojego życia”. Cassio to pełen mroku, bezwzględny, brutalny człowiek mafii. W świecie, w którym przyszło mu żyć pełni funkcją podszefa, w tym, co robi jest bardzo skuteczny, wzbudza strach i szacunek. Podlega bezpośrednio capo Luce Vitelli – dobrze nam znanemu z serii „Złączeni”. Cassio w ... {} Recenzja książki Słodka pokusa

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe