Recenzje książki "Smak hiszpańskich pomarańczy"

Dodaj swoją recenzję

:)

3.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kim Lawrence „Wakacje w Andaluzji” Bohaterką opowiadania „Wakacje w Andaluzji” jest Lily, kobieta po przejściach. Po śmierci nienarodzonego dziecka, po rozwodzie kobieta popada w depresję, zaniedbuje się. By choć trochę osłodzić Lily życie, przyjaciółka aranżuje dla niej randkę w ciemno. Okazuje się, że amantem jest były kochanek Lily – Santiago... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

Smak hiszpańskich pomarańczy

15.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gorąca Hiszpania, przystojni mężczyźni, namiętne uczucia i egzotyczny klimat, to wszystko oferuje nam wydawnictwo Mira w kolejnym zbiorze „Opowieści z pasją”, który akurat mam okazję zaprezentować. Gdy weźmiemy jeszcze pod uwagę okładkę w soczyście pomarańczowym kolorze, która wręcz sprawia, że czujemy smak tych słodkich owoców dostajemy iście waka... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

@Katee@Katee {}

Smak hiszpańskich pomarańczy

13.11.2012

Czytając bezustannie jeden gatunek książek - w moim przypadku są nimi powieści fantastyczne - można w pewnych momentach poczuć niechęć i znudzenie, dlatego czasami warto odstąpić od jednostajności i przystąpić do czegoś nowego. Niestety, obecnie wśród pisarzy panuje tendencja do powielania pomysłów, które odniosły już sukces, więc trudno znaleźć co... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

@Ledina@Ledina {}

Smak hiszpańskich pomarańczy pysznym jest!

21.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lapas, chłodna sangria, hiszpańskie pomarańcze. Spróbuj, jak smakują w Barcelonie, Madrycie czy w Andaluzji... I ja postanowiłam zabrać się za ostatnio bardzo popularną książkę - Smak hiszpańskich pomarańczy. Z reguły nie przepadam za opowiadaniami (w tym przypadku w pozycji zawarte są trzy), ale tym razem postanowiłam zaryzykować. Czy przekonałam ... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

"Kochać i być kochanym, to czuć słońce z obydwu stron."

13.10.2012

"Smak hiszpańskich pomarańczy" to zbiór trzech opowiadań. Trzy romanse, trzy kobiety, trzech mężczyzn. "Wakacje w Andaluzji" Lily nie może zapomnieć o zdradach męża i poronieniu. Przyjaciółka proponuje jej weekend w towarzystwie swojego chłopaka. Na miejscu okazuje się, że ukochany Rachel zabrał ze sobą znajomego, Santiaga Morais. Lily rozpoznaje... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

"Smak hiszpańskich pomarańczy"

24.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Smak hiszpańskich pomarańczy” to książka, która zawiera trzy oddzielne opowieści. Łączy je miejsce akcji, która rozgrywa się w Hiszpanii oraz wątek miłosny, kłótnie i intrygi. Autorką „Wakacji w Andaluzji” jest Kim Lawrence, która opiekując się dzieckiem zaczęła pisać. Jako, iż uwielbiała czytać romanse, nie było zaskoczeniem, że napisała właśnie... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

Smak hiszpańskich pomarańczy

22.09.2012

Na świecie nie ma chyba takiej kobiety, która nie marzyłaby o miłości. Potrzeba bliskości i wzajemnego wsparcia leży bowiem w ludzkiej naturze. Portret męskiego ideału i obiektu uczuć, zależy już jednak od indywidualnych preferencji każdej z pań i przeważnie ulega przeobrażeniu wraz z upływem czasu i zdobytych doświadczeń. I tak książę na białym ko... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

@Kala95@Kala95 {}

Kwaśna miłość

9.09.2012

Miłość. Jedno słowo, a tyle znaczeń. O miłości marzymy od dziecka, wierząc, że jej nadejście będzie zwiastowało zaczarowany i szczęśliwy czas. O miłości myślimy przed spaniem i po wstaniu. Miłość jest motywem napędzającym ludzi do działania. Bez miłości trudno jest żyć. „Smak hiszpańskich pomarańczy” to trzy opowieści, w których miłość gra rolę pie... {} Recenzja książki Smak hiszpańskich pomarańczy

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe