Recenzje książki "Szeptem"

Dodaj swoją recenzję

Szeptem

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawiodłam się i to bardzo. Z tego, co widziałam dużo osób poleca tę książkę i ją zachwala, jednakże mnie ona absolutnie nie porwała. Pierwszym moim "ale" jest perspektywa pisania z pierwszej osoby. Nie przepadam za takimi książkami (przybywam do was z przyszłości i mówię, że to się już zmieniło), gdyż wtedy uwaga skupia się tylko na głównej posta... {} Recenzja książki Szeptem

Recenzja

7.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niby nic nadzwyczajnego. Kolejna książka młodzieżowa o miłości, przeciwnościach losu między zakochanymi itp. itd., a jak niesamowicie wciąga. Myślę, że autorka sagi zrobiła kawał dobrej roboty. Zwykłą lekcja biologi. Nora siedzi wraz z swoją zakręconą przyjaciółką Vee. Nagle nauczyciel postanawia poprzesadzać uczniów i tak nasza bohaterka poznaje... {} Recenzja książki Szeptem

Szeptem

7.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Szeptem Autor: Becca Fitzpatrick Ta książka zaczyna się od lekcji biologii na , której nauczyciel zadał zadanie w grupie by uczniowie z klas dowiedzieli się czegoś o swoim partnerze z ławki.Kłopotem w tym było,że nauczyciel rozsiadł wszystkich by nie pracowali z swoimi przyjaciółmi, których dobrze znają. Nora to pilna uczennica, która ma same dobr... {} Recenzja książki Szeptem

Recenzja: Szeptem

6.03.2015

Główna bohaterka książki Nora Grey, ma szesnaście lat. Jak dotąd wiedzie normalne, spokojne życie; jak na główną bohaterkę przystało. Jednak jej spokojne jak dotąd życie, zmienia się wraz z chwilą, kiedy poznaje Patcha- tajemniczego, ekstrawaganckiego i przystojnego chłopaka. Z jednej strony Patch ją irytuje, ale także w jakiś sposób ją przyciąga. ... {} Recenzja książki Szeptem

Becca Fitzpatrick: Szeptem

24.07.2014

Nie wiem dlaczego przeczytałam tę książkę, która rozpoczyna kolejną YA serię, w której fabuła krąży wokół nowo poznanego chłopaka, który jest najładniejszy w całej szkole. Seria "Szeptem" Becci Fitzpartick głównie opiera się na tym wątku, ale ja miałam fazę na tego typu lektury i z przerażeniem stwierdzam, że bardzo mi się podobały. Jednak z perspe... {} Recenzja książki Szeptem

Młodzieżowe klimaty z aniołami w tle

12.05.2014

„Czasem zdarza się miłość nie z tego świata. Naprawdę nie z tego świata…” Nora to z pozoru zwykła nastolatka, chodzi do szkoły, ma najlepszą przyjaciółkę i nagle na lekcji biologii przysiada się do niej Patch. Nie z własnej woli, to nauczyciel zmusza ich do bycia na lekcji partnerami. Patch okazuję się być nie tylko przystojny, ale też nieco aroga... {} Recenzja książki Szeptem

Szeptem - Becca Fitzpatrick

12.12.2013

Książka Szeptem autorstwa wspaniałej Becki Fitzpatrick jest pierwszą częścią czterotomowej sagi o tym samym tytule. Książka jest bardzo ciekawa. Opowiada o losach nastolatki Nory Grey. Nora ma 16 lat i jest wysoką brunetką. Jest inteligentna, wrażliwa i nieśmiała. mieszka z mamą na obrzeżach miasta Maine. Jej ojciec został rok wcześniej zamordowan... {} Recenzja książki Szeptem

Szeptem

19.10.2013

To nie jest książka, która jest takim niesamowitym hitem, ale kiedy już zacznie się ją czytać nie można przestać. Szesnastoletnia Nora jest główną bohaterką książki- co za stylowe imię, nieprawdaż? Nora siedzi na biologii ze swoją niezwykle rozrywkową, najlepszą przyjaciółką Vee. Pewnego razu nauczyciel postanowił przesadzić uczniów. Nora znalazła... {} Recenzja książki Szeptem

KA
@karka0912
{}× 1
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe