Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem . Tom 1

Ma艂gorzata Konarzewska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem . Tom 1
Popraw t臋 ksi膮偶k臋 | Dodaj inne wydanie

Opis

Technologia gastronomiczna z towarzystwem stanowi pierwsz膮 cz臋艣膰 trzycz臋艣ciowego podr臋cznika, przeznaczonego dla technik贸w i szk贸艂 policealnych kszta艂c膮cych w zawodzie kucharz.
Cz臋艣膰 1 zawiera wiadomo艣ci o 艣rodkach spo偶ywczych, sposobach oceny sensorycznej surowc贸w i potraw. Wiele uwagi po艣wi臋cono zagadnieniom bezpiecze艅stwa i higieny pracy w gastronomii, prawu 偶ywno艣ciowemu oraz wdra偶aniu system贸w GMP, GHP i HACCP.
W dalszych rozdzia艂ach om贸wiono ocen臋 towaroznawcz膮 t艂uszcz贸w, warzyw, ziemniak贸w, grzyb贸w, owoc贸w, mleka i jego przetwor贸w oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdzia艂 po艣wi臋cono przyprawom.
ISBN: 978-83-7141-994-2, 9788371419942
Wydawnictwo: REA

Gdzie kupi膰

Ksi臋garnie internetowe
Sprawdzam dost臋pno艣膰...
Og艂oszenia
{}
Dodaj og艂oszenie
2 osoby szukaj膮 tej ksi膮偶ki
{}

Moja Biblioteczka

Ju偶 przeczytana? Jak j膮 oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widz臋, 偶e znasz ksi膮偶k臋 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem . Tom 1? Koniecznie daj zna膰, co o niej my艣lisz w recenzji!
{}锔 Napisz pierwsz膮 recenzje

Moja opinia o ksi膮偶ce

Cytaty z ksi膮偶ki

O nie! Ksi膮偶ka Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem . Tom 1. czuje si臋 pomini臋ta, bo nikt nie doda艂 jeszcze do niej cytatu. Mo偶e jej pomo偶esz i dodasz jaki艣?
{} Dodaj cytat
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatno艣ci
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Po艂udnie