Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

C. Knipe
Książka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Książka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject, the book addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-0-8138-0148-3, 9780813801483
Wydawnictwo: Blackwell Science

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe


Ogłoszenia

Dodaj ogłoszenie
za darmo!
Używane książki mają duszę. Zamiast kupować w sklepie, zajrzyj na naszą stronę z ogłoszeniami. Książkowe zero-waste? Kupuj używane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
✍️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się