Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

C. Knipe
Ksi─ů┼╝ka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Ksi─ů┼╝ka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Popraw t─Ö ksi─ů┼╝k─Ö | Dodaj inne wydanie

Opis

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject, the book addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-0-8138-0148-3, 9780813801483
Wydawnictwo: Blackwell Science

Gdzie kupi─ç

Ksi─Ögarnie internetowe


Ogłoszenia

{}
Dodaj ogłoszenie
za darmo!
U┼╝ywane ksi─ů┼╝ki maj─ů dusz─Ö. Zamiast kupowa─ç w sklepie, zajrzyj na nasz─ů stron─Ö z og┼éoszeniami. Ksi─ů┼╝kowe zero-waste? Kupuj u┼╝ywane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Ju┼╝ przeczytana? Jak j─ů oceniasz?

Recenzje

Ksi─ů┼╝ka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products nie ma jeszcze recenzji. Znasz j─ů? Mo┼╝e napiszesz kilka s┼é├│w dla innych Kanapowicz├│w?
{}´ŞĆ Napisz pierwsz─ů recenzje

Moja opinia o ksi─ů┼╝ce

Cytaty z ksi─ů┼╝ki

O nie! Ksi─ů┼╝ka Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products. czuje si─Ö pomini─Öta, bo nikt nie doda┼é jeszcze do niej cytatu. Mo┼╝e jej pomo┼╝esz i dodasz jaki┼Ť?
{} Dodaj cytat
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatno┼Ťci Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe