Recenzje książki "Toksyczna przyjaźń"

Dodaj swoją recenzję

Toksyczna przyjaźń

30.11.2021

Doświadczyliście w swoim życiu toksycznej relacji? Zapewne tak, jak ja wielokrotnie czy to w gronie znajomych, czy rodziny takie rzeczy miały miejsce.Dlatego moja rada to: najszybciej odciąć się od takich ludzi! ~Izzy i Bec od wielu lat są wielkimi przyjaciółkami lecz w dorosłym życiu ich przyjaźń wystawiona jest na wielką próbę przez co zbyt częs... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Toksyczna relacja

9.11.2021

Przyjaźń to jedna z najważniejszych rzeczy w życiu. Istotna w relacjach zarówno damskich, jak i męskich. Każdy z nas pragnie mieć przy sobie osobę, która nas wspiera i rozumie, która będzie się z nami śmiała, ale i będzie przy nas w tych gorszych chwilach, ocierając nasze łzy. Czy jednak zawsze tak jest? Debiutancka książka Polly Phillips ukazuje ... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Toksyczna przyjaźń

21.10.2021

Toksyczna przyjaźń - Polly Phillips Izzy i Bec to przyjaciółki od dziecka. Teraz jako dorosłe kobiety nie potrafią się dogadać i nie wszystko jest tak jak wcześniej. Niby się przyjaźnią, wiedzą wszystko o sobie, ale coraz bardziej widać jak jedna od drugiej się różni. Izzy jest kobietą, która jest bogata, ma przystojnego męża, a do tego jest pięk... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Mieszanka gatunków, ale całkiem niezła

12.10.2021

Pierwsza połowa tej książki utrzymana w stylu powieści obyczajowej ciekawiła mnie od samego początku. Dwie przyjaciółki. Różni je wszystko. Jedna ma pieniądze, urodę, przystojnego męża, duży dom i cudowne dziecko. Druga natomiast niewielkie mieszkanie, pracę w gazecie i narzeczonego, który wydaje się tym z kim spędzi resztę swojego życia. Bec po w... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

"Toksyczna przyjaźń"

8.10.2021

„Z bliska jej twarz jest idealna, lecz zimna jak lód. Nie do wiary, że dopiero teraz to zauważyłam". Izzy i Becca od zawsze były nierozłączne, przyjaźniły się, wspierały. Już jako dorosłe kobiety, coraz częściej zaczynają ze sobą rywalizować. W dalszym ciągu twierdzą, że ich przyjaźń jest prawdziwa i silna, jednak coraz częściej nie zgadzają się ... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

Czy faktycznie taka toksyczna ta przyajźń?

5.10.2021

„Toksyczna przyjaźń” Polly Phillips to kolejna powieść kryminalna, która jest równocześnie debiutem tego roku. Co prawda tych debiutów w tym roku było już kilkanaście, jedne bardziej interesujące a inne mniej. Czy w tym przypadku będzie to udana powieść ? Interesująca? Jak myślicie? Izzy i Beck od lat nierozłączne, jako dorosłe kobiety przestają... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

My best friend's murder

2.10.2021

Idealnie byłoby otaczać się jedynie wartościowymi ludźmi, którzy wnoszą wiele dobrego do życia. Niestety zdarza się, że przez wiele lat tkwimy w trudnych relacjach czy związkach, a naszą energię pochłaniają wampiry energetyczne. Często nie zdajemy sobie sprawy, że związki czy pozorne przyjaźnie noszą ślady toksycznych. Izzy i Becca od lat są ni... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

@justyna_@justyna_ × 2

Frenemy

26.09.2021

Każdy z nas chce mieć przyjaciół; może nawet nie całą grupę, lecz choć tę jedną osobę, która zawsze będzie przy nas. Która pomoże, gdy nagle cały świat zacznie walić się nam na głowę. W przyjaźni jest jak w miłości- można trafić na kogoś na całe życie, ale i na osobę, która pod fałszywym uśmiechem i radością z naszych sukcesów będzie ukrywać prawd... Recenzja książki Toksyczna przyjaźń

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl