Recenzje książki "W głębi lasu"

Dodaj swoją recenzję

Leśna intryga nie wystarczyła, by mnie zadowolić.

3.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie miałam pod ręką nic do czytania. Stop. Właściwie to miałam, ale nie bardzo sama wiedziałam, na co mam ochotę. Po długim kręceniu nosem i po żmudnych przebieraniach w przepastnych elektronicznych zasobach wybór padł na Harlana Cobena w „Głębi lasu”. Gdzieś kołatało mi się w głowie to nazwisko, że popularne, że związane z sensacją, kryminałem, t... {} Recenzja książki W głębi lasu

Prawda ukryta w lesie

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Harlan Coben to uznany na całym świecie pisarz kryminałów i thrillerów. Jego dzieła cieszą się niesłabnącą popularnością, a kilka jego powieści zostało zekranizowane. Ja tego autora kojarzyłam głównie z serią o Myronie Bolitarze, jednak wtedy jego twórczość mnie do siebie nie przekonała. "W głębi lasu" to powieść spoza serii, na podstawie której p... {} Recenzja książki W głębi lasu

IS
@iszmolda
{}× 1

Tym razem wygrała książka

10.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znów kolejna książka od Harlana Cobena i porównanie z serialem Netflix Originals. Jak na nieporządną czytelniczkę przystało, ponownie najpierw obejrzałam serial, a później przeczytałam powieść, ale tym razem wygrała książka. Podczas, gdy Netflix i polska adaptacja książki serwuje nieco usypiającą, wolno rozkręcającą się akcję i trochę flegmatyczne... {} Recenzja książki W głębi lasu

Ksiązka lepsza niż serial

4.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książki Harlana Cobena albo się kocha, albo się nienawidzi – tak przynajmniej słyszałam. „W głębi lasu” to dopiero moja druga książka autora, którą czytałam. Dalej nie wiem do której grupy należę, tym bardziej, że najpierw obejrzałam serial w tv, a potem przeczytałam książkę… Na obozie młodzieżowym dochodzi do krwawego morderstwa. Ginie czterec... {} Recenzja książki W głębi lasu

@justus228@justus228 {}× 1

W głębi lasu RECENZJA

22.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

9/10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ "W głębi lasu" to pierwsza książka Harlana Cobena po którą sięgnęłam. Czy warto sięgnąć po książki tego popularnego pisarza thrillerów? Sądzili, że znaleźli odosobnione miejsce, nieopodal młodzieżowego obozu. Jednak bardzo się mylili. Stali się świadkami morderstwa popełnionego na czworgu nastolatków. Odnaleziono tylko dwa ciała. G... {} Recenzja książki W głębi lasu

Letni obóz inny niż wszystkie...

5.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wakacje to czas odpoczynku. Letnia aura sprzyja relaksowi i wypadom w nowe miejsca. Teoria jednak zazwyczaj bywa prostsza od praktyki. Zdarza się, że czasem niewinna wyprawa do lasu odmienia wszystko. Po niej żadna kolejna nie będzie taka sama. O tym na własnej skórze przekonali się bohaterowie książki Harlana Cobena pt. „W głębi lasu”, której ekr... {} Recenzja książki W głębi lasu

w głebi lasu

3.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do przeczytania książki zachęcił mnie polski serial, który pojawił się na Netflixie. Nie jestem fanką Harlana Cobena. "Nieznajomy" bardzo mnie rozczarował, ale postanowiłam zaryzykować i udzielić kredytu zaufania autorowi. Dostałam książkę z filmową okładką, na której wyraźnie przeszłość łączy się z teraźniejszością. Głównym bohaterem jest prokura... {} Recenzja książki W głębi lasu

Takie powieści lubię :-)

18.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy czytam książki napisane przez Cobena, wtedy mam wrażenie, że staję się lepszym człowiekiem. Nie wiem, z czego to wynika, ale czuję, że książka staje się mi bliższa, a postacie, z którymi nie mam nic wspólnego są jacyś znajomi. Jego narracja, fabuła i to, co pozostaje niezmienne stanowią dla mnie magnes, jaki wprowadza mnie w stan, w którym n... {} Recenzja książki W głębi lasu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl