Recenzje książki "W sidłach Parkerów"

Dodaj swoją recenzję

Bolesna prawda

12.03.2022

Czerpanie z życia samych korzyści może okazać się tragiczne w skutkach. Niestety niektórzy uważają, że mogą zdobyć wszystko nie ponosząc żadnych strat, a tym bardziej nie uwzględniając w swoim postępowaniu uczuć bliskich. Takie postępowanie jest czysto egoistyczne, gdyż taka osoba musi być w centrum uwagi i to przede wszystkim jej potrzeby sercowe... Recenzja książki W sidłach Parkerów

Recenzja

10.01.2022

Recenzja „Trzecie- najmocniejsze. Trzecie- wprowadzające do całokształtu. Trzecie- zapraszające do naszego świata. Mrocznego, ale zarazem pełnego napięcia, emocji, pożądania i wolności. (…) To był najlepszy narkotyk na całej planecie, o ile nie w całej galaktyce. (…)” Emocjonalna, mroczna, wciągająca i trzymająca w napięciu do samego końca... Recenzja książki W sidłach Parkerów

W sidłach Nikoli.

3.01.2022

“Niebezpieczny trójkąt” Kamili Andrzejak-Wasilewskiej doczekał się już kontynuacji, a nawet zakończenia. Jeśli czytaliście recenzję pierwszego tomu, to wiecie, że główna bohaterka ogromnie mnie irytowała i nie potrafiłam zrozumieć jej działania. Tym razem, po raz kolejny zawiodłam się na Nikoli, a tak dobrze jej szło na samym początku. Pierwszą ... Recenzja książki W sidłach Parkerów

W sidłach Parketów

20.12.2021

„Gdziekolwiek byśmy poszli, cokolwiek byśmy zrobili, to zawsze... Zawsze odnajdziemy do siebie drogę.” Po przeczytaniu pierwszej części byłam w szoku i zachwycona. Nie mogłam się doczekać kolejnego tomu, a gdy wpadł w moje ręce został pochłonięty dosłownie w kilka godzin. Autorka ma niesamowicie lekkie pióro, niesamowitą wyobraźnie i dar zamykani... Recenzja książki W sidłach Parkerów

To jeszcze nie wszystko, na co ich stać...

11.10.2021

Niebezpieczny trójkąt- W sidłach Parkerów”, czekałam na kontynuację tej serii. Ależ autorka namieszała w życiu bohaterów, a po pierwszej części wydawało mi się, że bardziej się już nie da. Zdawałoby się, że życie Nikoli wróciło do normalności. Urodziła synka, wróciła do Seweryna, wiedzie spokojne rodzinne życie. Nadal prowadzi z Lucy księgarnię, l... Recenzja książki W sidłach Parkerów

W SIDŁACH PARKERÓW

8.10.2021

🌷"Gdziekolwiek byśmy poszli, cokolwiek byśmy zrobili, to zawsze... Zawsze odnajdziemy do siebie drogę.” 🌷"Zawrócił mi w głowie, omamił mnie, otruł moje serce i przywłaszczył je sobie. (...) pokochałam go. Bardziej niż mojego męża i samą siebie." 🌷"To był najlepszy narkotyk na całej planecie, o ile nie w całej galaktyce. Nie umiałem się z ni... Recenzja książki W sidłach Parkerów

W sidłach Parkerów

7.10.2021

Mija pewien czas, a życie Nikoli jest dość poukładane. Wyszła za Seweryna, jest szczęśliwą matką i żoną, a mały Robert jest jej całym światem. Starszy Parker zniknął z ich życia całkowicie i tylko ona, jej przyjaciółka i babcia znają sekret, który może tak wiele zmienić. Tylko one wiedzą, że chłopiec nie jest synem Seweryna, a jego brata. Alan dos... Recenzja książki W sidłach Parkerów

W sidłach Parkerów

30.09.2021

"W sidłach Parkerów" jest drugim tomem cykluNiebezpiecznytrójkąt.Byłam bardzo ciekawa jak autorka poradzi sobie po tak dobrym debiucie, jakim była pierwsza część oraz co jeszcze przygotowała dla swoich bohaterów. Kamila Andrzejak-Wasilewska stworzyła bohaterów nieidealnych. Tu w zasadzie każdy miał swoje za uszami, co jednocześnie czyniło go bard... Recenzja książki W sidłach Parkerów

@iza.81@iza.81 × 4
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl