Recenzje książki "W twoją stronę"

Dodaj swoją recenzję

W twoją stronę

8.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka najwięcej miejsca w swojej powieści poświęciła rodzinnym relacjom. Nie od dziś wiadomo, że rodzina daje siłę, ale i niekiedy na jej idealnym obrazku mogą pojawić się rysy. Karolina Winiarska ukazuje więzi na linii siostra-siostra i matka-córka, w które wkradły się wzajemne pretensje, żale i niespełnione oczekiwania. Wszystko to wypada bard... {} Recenzja książki W twoją stronę

@iza.81@iza.81 {}× 3

W twoją stronę

15.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętam, że gdy do moich rąk wpadła powieść Karoliny Winiarskiej, nie mogłam doczekać się, aż po nią sięgnę. Liczne obowiązki jednak skutecznie odciągały moją uwagę od tej książki. Teraz gdy już jestem po jej skończeniu, stwierdzam, że po prostu na tę historię musiał przyjść czas. No i właśnie nadszedł, a ja dzisiaj już mogę opowiedzieć Wam coś w... {} Recenzja książki W twoją stronę

Za dużo wszystkiego

25.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie miałam do tej pory okazji poznać Karoliny Winiarskiej. To moja pierwsza przygoda z jej twórczością, za co serdecznie dziękuję Wydawnictwu Jaguar, które podarowało mi egzemplarz „W Twoją Stronę”. Muszę szczerze przyznać, że wyszłam tym samy ze swojej strefy komfortu, bo chociaż czytuję literaturę kobiecą, to jednak musi ona mieć w sobie coś wię... {} Recenzja książki W twoją stronę

@Nina@Nina {}× 22

W twoją stronę

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Łucja i Felicja są siostrami, wiąże ich wspólna historia, rodzina, ale dzieli przepaść. Nie potrafią ze sobą rozmawiać, ich relacja jest wielką niewiadomą. Pewnego dnia, gdy w życiu kobiet nic się nie układa wybierają się na wspólny wyjazd, który pozwala na wszelkie wyjaśnienia i konfrontacje z przeszłością. Poznajemy relację pomiędzy Łucją a Fel... {} Recenzja książki W twoją stronę

W TWOJĄ STRONĘ

1.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,W Twoją stronę” Karolina Winiarska Tym, czego najbardziej pragnie każdy nas to akceptacja i miłość naszych bliskich. Łucja i Felicja, dwie siostry, córki jednej matki, a tak różne. Łucja starsza z sióstr, mężatka, mama dwójki dzieci, niepracująca zawodowo zajmuje się domem, poukładana, rozsądna perfekcjonistka. Felicja niezależna panienka, s... {} Recenzja książki W twoją stronę

@ela_r22@ela_r22 {}× 9

W twoją stronę

30.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Felicja po śmierci mężczyzny, z którym planowała spędzić resztę życia, postawiła na pracę i zakupowe szaleństwa. Po związku został smutek i niedoszła teściowa, która uważa, że kobieta ma obowiązek być na każde jej zawołanie. Chociaż Felicja nie jest typem kobiety dającej sobą manipulować, jej na to pozwala. Czuje, że to jej obowiązek, w końcu miał... {} Recenzja książki W twoją stronę

Recenzja książki "W Twoją stronę"

29.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry Kochani :) Mam dla Was dzisiaj recenzję książki Karoliny Winiarskiej "W Twoją stronę". Za mozliwość jej przeczytania i zrecenzowania dziękuję Wydawnictwu Jaguar. "W Twoją stronę" to pierwszy tom dylogii obyczajowej. To opowieść o życiu dwóch sióstr. Każda z nich ma swoją tajemnice i każda z nich jest inna. Los ich nie oszczędza a ich ... {} Recenzja książki W twoją stronę

Wspaniała

22.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Karolina Winiarska nakreśliła niezwykle przejmującą, okrutnie prawdziwą opowieść, która porusza najciemniejsze zakamarki serca. Znajdziemy tu wszystko, czego oczekujemy od pasjonującej lektury, autentyczną, pełną ludzkich namiętności historię, intensywne, zakłócające spokój dylematy, zranione serca, mroczne tajemnice oraz intrygujące, wielowymiaro... {} Recenzja książki W twoją stronę

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe