Recenzje książki "Wybaczenie"

Dodaj swoją recenzję

Wybaczenie

17.11.2020

Wybaczyć można każdemu, a wręcz powinno się to zrobić, nie dla kogoś, a dla własnego siebie, gdyż to przynosi ukojenie. Jeśli my komuś zawinimy, to oczekujemy za jakiś czas, że ofiara nam wybaczy. Pytanie stanowi, czy my w odwrotnej sytuacji, będziemy potrafili zrobić to samo. Oczekiwać możemy od drugiego człowieka wiele, ale rachunek próśb i zaża... Recenzja książki Wybaczenie

⭐RECENZJA⭐

9.11.2020

Elo, Elo 5, 2, 0 🖐🏻 Czytaliście książki autorki @Link? Która Wam się najbardziej podobała? A jeśli nie, to planujecie po jakąś sięgnąć? 😃 Ja miałam pierwszy raz styczność z tą pisarką podczas czytania serii "Łatwopalni" i jestem zadowolona 😃 ⭐RECENZJA⭐ Przeznaczenie. Teraźniejszość. Miłość. Walka. Uczucia. Przeszłość. 🏍️ "Wybaczenie" to trzeci... Recenzja książki Wybaczenie

Wybaczenie

5.10.2020

Hej, hej! Dzisiaj przychodzę do Was z kilkoma słowami o "Wybaczeniu" Agnieszki Lingas-Łoniewskiej. Wiem, wiem, pewnie wiele z Was już dawno zna tę książkę, ale ja dopiero niedawno tę serię odkryłam! Chodźcie dalej! Tak, jak wyżej wspomniałam, ja tę serię dopiero niedawno odkryłam, ale ponieważ naprawdę lubię książki spod pióra Pani A... Recenzja książki Wybaczenie

Wybaczenie

29.09.2020

Książka " Wybaczenie" Agnieszki Lingas-Łoniewskiej jest ostatnią z trylogii " Łatwopalnych". Tym razem nie opowiada tylko o dwójce głównych bohaterów, a o ich przyjaciołach, którzy próbują zmienić swoje życie na lepsze. Poruszająca, pełna bólu, miłości, błędów z przeszłości, które wracają ze zdwojoną siłą. Książka przy której nie wiedziałam czy pł... Recenzja książki Wybaczenie

"Wybaczenie"

24.09.2020

Recenzowałam już dla Was dwie poprzednie części cyklu Łatwopalni ciesząc się, że miałam taką możliwość. Wszystko dzięki wznowieniu dwóch wydawnictw Burda Książki i Novae Res, musze przyznać, że książki w nowej odsłonie prezentują się doskonale. Piękne kolory, motocykle, to jest to, co tygryski lubią najbardziej. „Wybaczenie” jest ostatnią częścią ... Recenzja książki Wybaczenie

Wybaczenie

23.09.2020

Recenzja Wybaczenie ❤️❤️ Tytuł : Wybaczenie Autor: Agnieszka Lingas - Łoniewska Wydawnictwo :NOVAE RES Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Wybaczenie to trzecia część serii Łatwopalni, to dalsze losy Moniki, Jarka i Grzesia autorki Agnieszki Lingas - Łoniewskiej. Wybaczeniem to książką w której,nasi bohaterowie borykają się co róż z innymi problemami. A... Recenzja książki Wybaczenie

Wybaczenie

17.09.2020

„Wybaczenie” Agnieszka Lingas - Łoniewska „Wybaczenie. Jedyna droga ku temu, aby życie toczyło się bez zamierzchłego bólu w sercach.” Nie od dziś wiadomo, że Pani Agnieszka to dilerka emocji. Ta powieść to ogromny zbiór emocji, pasji, miłości i przebaczenia. W prosty bardzo znany mi już sposób autorka przekazuje nam, czym jest miłość, oddanie ... Recenzja książki Wybaczenie

Wybaczenie

5.09.2020

Ostatnią część serii"Łatwopalni" od @wydawnictwo_novaeres przeczytałam ze smutkiem.Nie lubię gdy seria mi się podoba i sięgam po ostatnią część🙈a wy wolicie pojedyncze książki czy serię? "Życie rysowane jest przez drobne chwile,momenty,ulotne skrawki rzeczywistości,dzięki którym dostrzegamy sens we wszystkim,co staje się naszą codziennością" Ost... Recenzja książki Wybaczenie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl