Recenzje książki "Zanim się pojawiłeś"

Dodaj swoją recenzję

Po linii najmniejszego oporu...

8.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Samobójstwa to niezwykle trudny temat dla ludzi w każdym wieku. Odsetek ludzi targających się na własne życie wcale nie maleje. Statystyki w tej kwestii nie pozostawiają złudzeń. Powody odebrania sobie życia są różne. Nie ma jednak nic gorszego, niż książka, która porusza ten temat pobieżnie, nie wnosi niczego do gatunku, a mimo tego staje się bes... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

Jedna z najpiękniejszych historii miłosnych

4.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Człowiek ma tylko jedno życie. I właściwie ma obowiązek wykorzystać je najlepiej, jak się da.’’ ,,Zanim się pojawiłeś” zalicza się do garstki pozycji, które wycisnęły ze mnie łzy. Czytałam ją kilka razy, wciąż z takim samym wzruszeniem. To bez wątpienia jedna z tych książek, którą czytasz w nocy i wiesz, że musisz już iść spać, a jak tego ni... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

@KarolinaL@KarolinaL {}× 2

Zanim się pojawiłeś, Willu .

31.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“Zanim się pojawiłeś” pierwszy raz czytałam kilka lat temu, po książkę sięgnęłam tuż przed premierą filmu, ponieważ bardzo zainteresował mnie zwiastun filmu. Nie lubię oglądać filmów, które są ekranizacjami książki przed przeczytaniem jej, dlatego sięgnęłam po tę pozycję Jojo Moyes i zachwyciłam się twórczością tej autorki. Obecnie mam małą kolekc... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

„Różne rzeczy się zmieniają, rozwijają się albo obumierają, ale życie toczy się dalej”

4.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Człowiek ma tylko jedno życie. I właściwie ma obowiązek wykorzystać je najlepiej, jak się da.” Tryskająca pozytywną energią Louisa Clark jest zadowolona ze swojego życia. Po pracy w kawiarni wraca do domu i tak codziennie. Nigdy nie narzekała na swój tryb życia, miała chłopaka, kochającą rodzinę, przytulny dom i stałą pracę, czego chcieć więce... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

@wiku2312@wiku2312 {}× 1

Zanim się pojawiłeś

29.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zanim rozpoczęłam czytać, pierwszą powieść autorstwa Jojo Moyes pt. ''Zanim się pojawiłeś'' oglądnęłam trzy razy film kręcony na podstawie wówczas nieprzeczytanej książki, która stała się dla wielu jej odbiorców wielkim hitem. Początkowo nie rozumiałam sama tego, dlaczego ta książka przyciągała tak bardzo i co przyczyniło się do tego, jak wielka ... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś, wydanie kieszonkowe

@Anna30@Anna30 {}× 5

Kiedy miłość to za mało..

21.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co robisz, jeśli chcesz uszczęśliwić osobę, którą kochasz ale wiesz ,że to złamie twoje serce? Z takim pytaniem zderza się dwudziestosześcioletnia ekscentryczna Lou Clark, której dotychczasowe życie płynęło miarowym tempem. Jej ulubionym zajęciem była praca w przytulnej kawiarni, która zwinęła interes i w konsekwencji Clark traci źródło utrzymani... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

@w.bookss@w.bookss {}× 1

Zanim się pojawiłeś

17.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tak naprawdę nie lubię romansów. Myślę że są one błahe i przereklamowane. Zabierając się za czytanie tej książki myślałam, że właśnie trafiłam na ten rodzaj utworu, ale jednak się myliłam. Historia opowiada o pięknej miłości Willa i Louisy, która nie była łatwa. On po wypadku motocyklowym, który odebrał mu chęć do życia. Ona wesoła i ekscentryczn... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

@gaba3@gaba3 {}

Współczesny Kopciuszek

4.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od dawna chciałam się przekonać co przyciąga rzesze czytelników do prozy Jojo Moyes i w końcu przeczytałam jedną z jej książek. „Zanim się pojawiłeś” jest jedną z tych pozycji, które zbierają wysokie oceny. Czy ja ocenię ją równie wysoko? Cóż, dla mnie to po prostu zgrabnie napisana obyczajówka, historia miłosna, trochę jak historia Kopciuszka. Mł... {} Recenzja książki Zanim się pojawiłeś

@Nina@Nina {}× 23
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl