Recenzje książki "Żelazne zasady"

Dodaj swoją recenzję

Niegrzeczne dziewczynki.....

5.01.2022

Żelazne zasady” to pierwszy tom serii mafijnej „Żelazne serca”, autorstwa Agaty Polte. Nie jest to książka dla grzecznych dziewczynek. Ta książka była dużo bardziej intensywna, niż się spodziewałam. Prawdę mówiąc nie spodziewałam się wiele i nie mam na myśli, tego w zły sposób. Malia Ferro to młoda kobieta, która urodziła się w mafii. Tylko nie j... Recenzja książki Żelazne zasady

żelazne zasady

13.08.2021

Jak wiecie romans mafijny i ja to nie jest dobre połączenie. Próbowałam nie raz z naszymi rodzimymi autorkami i niestety zawsze kończyło się to odstawieniem książki , bo nie dawałam rady przez nie przejść. Pytacie więc dlaczego po niego czasem sięgam ? bo nie lubię się zamykać na inne gatunki, uważam że by coś móc choćby skrytykować trzeba to pozn... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne zasady

18.07.2021

Początkowo zniechęcił mnie do książki opis wydawnictwa, który w pierwszym zdaniu krzyczał: "Polska Cora Reilly!". Porównanie debiutantki w tym gatunku (tak wiem o wydaniach New Adult) do tak doświadczonej pisarki jest, delikatnie stwierdzając, nietaktem. Postanowiłam przeczytać książkę, żeby tak naprawdę skrytykować te porównanie. Już od pierwszyc... Recenzja książki Żelazne zasady

@Logana@Logana × 15

Recenzja „Żelazne zasady”

7.06.2021

Żelazne zasady to kolejna książka, która pochłonęła mnie całą… Mówią, że w tej historii pojawia się jeden z najlepiej wykreowanych męskich bohaterów, a ja się pod tym zdecydowanie podpisuję! Enzo Tossel nazywany jest Diabłem z Wybrzeża. Na co dzień chroni swoje plecy tak, by nikt go nie dosięgnął i nie zrobił krzywy ani jemu, ani jego rodzinie. ... Recenzja książki Żelazne zasady

Kolejna dobra książka Autorki!

10.05.2021

Nie ukrywam, że na kolejną powieść Agatki czekałam niemalże przebierając nogami. Nasze pierwsze spotkanie okazało się być przypadkowym, ale jakże radosnym – otóż jej powieść „To, czego nie widać” była moją wygraną i do tego rewelacyjna książką, więc od razu zapałałam do jej pióra sympatią. Oczywiście kolejne historie spod jej dłoni mam za sobą, wi... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne Zasady

8.05.2021

„Była moją boginią, tak jak twierdziłem od początku. Boginią zniszczenia. Demonem zesłanym po to, by zabrał mnie z powrotem do piekła, z którego śmiałem uciec”. Malia Ferro zwana jako Żelazna Zabójczyni. Świetnie wyszkolona, niebezpieczna, pewna siebie. Z ognistym charakterkiem i ciętym językiem potrafi każdemu dać ostro popalić. Wywalczyła so... Recenzja książki Żelazne zasady

Recenzja

2.05.2021

Stwierdziłam ostatnio, że przeważająca ilość, po jakie sięgam to właśnie romanse mafijne. Wręcz mogłabym stwierdzić tak jak jeden z bohaterów, że „mafia to ja”. Szczerze mówiąc to w tej dziedzinie ciężko mnie już zaskoczyć, ale jednak czasami zdarza się, że pomysłowość autorów mnie zadziwia i trafia się na prawdziwe perełki. Oczywiście zdarzają si... Recenzja książki Żelazne zasady

Żelazne Zasady

30.04.2021

Malia uratowała swojego kuzyna Franka i dzięki temu mogla odejść z famili, a to nie byle co bo z niej się nie odchodzi. Rodzisz się w mafi i umierasz w mafii. Ona miała szanse na zwyczajne życie tylko, że Laure, jej przyjaciółka zakochała się we wspólniku kuzyna Mali i chciała go poślubić. Malia nie jest typowa nieświadomą córka mafi co od razu m... Recenzja książki Żelazne zasady

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl