Recenzje książki "Złoty płatek śniegu"

Dodaj swoją recenzję

Złoty płatek śniegu...

6.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, W święta najważniejsza jest miłość. Każdy jej pragnie. Ale kiedy wreszcie się pojawia, potrafi nieźle namieszać." Jowita, Ignacy i Adam to trójka przyjaciół z dzieciństwa, których łączyła silna więź. Niestety, to co było silne w dziecięcych latach, rozpadło się, gdy rozpoczęła się dorosłość. Julka to nastolatka stojąca u progu dorosłości i to ... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

@paulinkaw@paulinkaw {}× 1

Świąteczne dylematy. Recenzja książki „Złoty płatek śniegu”

28.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Podobno święta to czas miłości, bliskości i akceptacji. Pod koniec każdego roku spotykamy się z najbliższymi, by móc nacieszyć się swoją obecnością, rozmowami, grami czy prezentami. Jednak dobrze wiemy, że nie zawsze wszystko się udaje. Każdy z nas nosi w sobie emocje, które czasami trudno utrzymać na wodzy. Doskonale widać to w książce @Link. ... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

Złoty płatek śniegu

26.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jaworzynki-niewielka miejscowość, w której każdy o każdy wie wszystko. Okres przedświąteczny, który dla jednych jest cudownym czasem pełnym przygotować, ozdób i kolęd, a inni pragną, aby go nigdy nie było. Do domu przyjeżdża Julka z chłopakiem, dziewczyna miała go przedstawić rodzicom. Jednak ona jest z bogatego domu, on nie. Nie ważne, że się koc... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

Złoty płatek śniegu

20.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do przeczytania książki „Złoty płatek śniegu” Krystyny Mirek skłoniła mnie piękna okładka. Ogólnie bardzo lubię książki autorki i tu również się nie zawiodłam. Jaworzynka mała, cicha miejscowość koło Krakowa. Julka wraca z kursu przygotowawczego do domu, a wraz z nią jej chłopak. Rodzice się nie spodziewają sympatii córki. Jednak nie zdają sobie... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

Złoty płatek śniegu

17.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki Krystyny Mirek i muszę przyznać, że zaliczam ją do bardzo udanych. Jesli nie czujecie jeszcze klimatu nadchodzących Świąt to "Złoty płatek śniegu" wprowadzi was w świąteczny klimat. Kolorowe światełka, zapach choinki i soczystych mandarynek, które uwielbiam. Święta wprowadzają nas w klimat no... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

Skomplikowane relacje i próby ich naprawienia

14.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Złoty płatek śniegu" Krystyny Mirek to książka poruszająca wiele ważnych tematów i trafiająca prosto w serce. Ukazuje skomplikowane relacje, różne odcienie miłości i toksyczne przekonania. Poznajemy historie kilku osób - dyrektora Adama, burmistrz Jowity, ich przyjaciela Ignacego, zakochanej nastolatki Julki i samotnej mamy Lidki. Wszyscy pragną... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

@aalexbook@aalexbook {}× 6

Bolesna, ale wzruszająca

14.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To chyba najpiękniejsza książka około świąteczna jaką było mi dane w tym roku przeczytać. Jak wiecie, cenie książki, które bardzo mnie wzruszają swoimi emocjami. Ta do takich również się zalicza. Czasem było tutaj boleśnie, czasem się wzruszyłam, czasem zirytowałam. Jedno miasteczko, trzy historie. Julka jest zakochaną nastolatką. Jej wybrankiem ... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

Złoty płatek śniegu

12.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To już trzecia opowieść która wpadła w moje ręce mianowicie "Złoty płatek śniegu" Krystyny Mirek. To nie jest moje pierwsze spotkanie z tą autorką, ale jej książkę czytałam dość dawno i raczej pozytywne mam z nią wspomnienia. Już mogę wam powiedzieć, że ta książka również mnie nie zawiodła. Czasami ludzkie losy potrafią się zadziwiająco przeplata... {} Recenzja książki Złoty płatek śniegu

@pola841@pola841 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl