Recenzje książki "Złudne nadzieje"

Dodaj swoją recenzję

Ucieczka ku wolności

19.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niewłaściwe związki pojawiły się w życiu większości z nas, czasem wiązało się to z różnicą charakterów, niewłaściwym podejściem do sprawy, niekiedy było to znacznie czymś gorszym. Jeżeli w związku ma miejsce jakakolwiek przemoc, wszystko jedno, czy fizyczna, czy psychiczna, to taka relacja nie ma przyszłości, dlatego czym prędzej należy ją zakończ... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 14

Złudne nadzieje

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Złudne nadzieje” Autor: Adriana Rak Cykl: Złudne nadzieje (tom 1) Wydawnictwo: WasPos Data premiery: 09 lutego 2021 Liczba stron: 308 stron Cena: 37,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩ To była rewelacyjna książka, lekka, przyjemna, taka idealna na wieczór, bądź dwa. Główna bohaterka Natalia tkwi w chorym związku. Jej narzeczony wykorzystuje ... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Złudne nadzieje

9.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: Złudne nadzieje Autor : Adriana Rak Wydawnictwo : Wydawnictwo WasPos ISBN 978-83-66754-09-6 Jestem wręcz oczarowana okładką, jest piękna przedstawia dwoje szcześliwych, zakochanych w sobie młodych ludzi. Ale czy o tym jest ta historia? Tytuł mówi sam za siebie. A jak jest naprawdę? Czy to tylko złudne nadzieje? "To, że TY zapomnisz o swoj... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

Złudne nadzieje

22.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo często mówi się, że nieszczęścia chodzą parami. Jeśli chodzi o Natalię, to śmiało może powiedzieć, że w jej przypadku chodzą całymi stadami. Mężczyzna, który miał się stać jej ostoją na resztę dni życia, z dnia na dzień zostawił ją. Adam, mający dać jej ukojenie po wcześniejszym zerwaniu staje się niszczycielską siłą, która nieustannie targ... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

Złudne nadzieje

16.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kochani moi dziś przychodzę do was z książką ,która podbiła moje serce 💓 jak i sama autorka Adriana Rak - autorka Jej wszystkie książki są u mnie na honorowym miejscu . Podziwiam talent i przede wszystkim spokój wewnętrzny ♥️ Mało kto ma z autorów tyle sympatii co Ada i tyle weny . Takich autorów z miłą chęcią się czyta i poleca Po mału wracam ... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

Złudne nadzieje

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Natalia wpakowała się w toksyczny związek. Adama miał być jej ostoją, opiekunem, partnerem, zamiast tego dość szybko stał się największym koszmarem. Bita, gwałcona, upokarzana, nie widzi szansy na lepsze jutro, nie widzi możliwości wydostania się z tego, w czym tkwi, jest pogodzona z własnym losem. Natalia myślała, że nikt nie wie, przez co ona pr... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

Złudne nadzieje

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka! Jak wam minął wtorek? Mi zdecydowanie za szybko, ale tak to jest z dniem wolnym 😅 żeby w pracy tak leciało 😅 Znacie tworczość Adriany Rak? Jakiś czas temu miałam okazję przeczytać dwie książki autorki "Bezmiar cierpienia" oraz "Zagubieni", które bardzo mi się podobały, dlatego z wielką przyjemnością sięgnęłam po kolejną powieść. 9 luteg... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

Złudne nadzieje

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Adriany Rak obserwuję od początku jej pisarskiej kariery, i zdecydowanie mogę stwierdzić, iż podoba mi się kierunek, w jakim od jakiegoś czasu podąża. Tym razem otrzymujemy powieść zgoła inną od poprzednich, gdyż jest to romans z elementami sensacji. Jest dużo odważniej, ostrzej, mroczniej. "Złudne nadzieje" to tytuł ze sporym wydźwiękie... {} Recenzja książki Złudne nadzieje

@iza.81@iza.81 {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl