Recenzje książki "Znajdź mnie"

Dodaj swoją recenzję

"Znajdź mnie"

5.05.2022

Anne Frasier " Znajdź mnie" Wydawnictwo muza Ocena : 9/10 🌟! Benjamin Fisher który od trzydziestu lat odsiaduje wyrok za morderstwa postanawia wyjawić gdzie ukrył ciała ofiar. Jednak nie ma nic za darmo. Stawia warunki ale najważniejszy z nich to obecność jego córki Reni- byłej agentki i profilerki FBI. Dziewczyna nie chce wracać do przeszłości... Recenzja książki Znajdź mnie

Upiorna historia .

18.04.2022

„Znajdź mnie” to kolejna powieść po którą sięgnęłam z czystej ciekawości. Powieść otwiera serię thrillerów o nazwie „Inland Empire”. Ich fabuła ma koncentrować się wokół policyjnych śledztw prowadzonych przez świetnie zgrany duet : byłą profilarkę FBI oraz niezawodnego detektywa. Niesamowity opis powieści z tyłu książki tylko zachęca do tego, aby... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

2.02.2022

"Znajdź mnie" pod koniec ubiegłego roku robiło furorę na bookstagramie - czy i Wy macie ją już za sobą?❤️ Reni. Była profilerka FBI, córka seryjnego mordercy. Gdy przeszłość zaczęła o sobie przypominać w aspekcie psychicznym porzuciła wszystko i ukryła się na odludziu, by odpocząć od dręczących ją wspomnień. Twarze kobiet, które zwabiała w sidła ... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie - o miłości do rodziców

10.01.2022

ANNA FRRASIER ⚜️Znajdź mnie⚜️ Mówimy że rodziców kocha się mimo wszystko. To oni dali nam życie, oni nas wychowują, oni kochają zawsze. Rodziców się nie wybiera, rodziców się ma. Reni jest córka seryjnego mordercy, czy mimo wszystko przez co przez niego przeszła kocha swojego ojca? Kocha. Dla niej Ojciec jest kimś wyjątkowym. Mimo wszystko to z ... Recenzja książki Znajdź mnie

⭐RECENZJA⭐

21.12.2021

Sześćsetny post 😳 Powiedzcie mi, kiedy to zleciało? 😅 A tak apropo nie wiem czy Wam kiedyś mówiłam, ale bardzo się cieszę, że tu jestem z Wami i że poznałam tutaj tyle cudownych osób! 😘🤗😘🤗 ⭐RECENZJA⭐ Benjamin Fisher to seryjny morderca, który siedzi trzydzieści lat w więzieniu. W końcu postanawia wskazać, gdzie ukrył zwłoki swoich ofiar, jednak ... Recenzja książki Znajdź mnie

Niebezpieczna gra

2.12.2021

Reni Fisher została naznaczona przez społeczeństwo, do tego przez wiele lat ciągnęło się za nią mroczne dzieciństwo i poczucie winy za coś, czego nie zrobiła. Wszystko za sprawą seryjnego mordercy i jej ojca Benjamina Fishera. Fisher odsiaduje wieloletni wyrok, jednak ciał jego ofiar dotychczas nie znaleziono. Dla niego jest to swojego rodzaju pol... Recenzja książki Znajdź mnie

Thriller pełen rodzinnych tajemnic, które mrożą krew w żyłach.

1.12.2021

Zapraszam na recenzję książki, która przyprawiała mnie o ciarki. ,,Ludzie często pytali Reni, jak to jest być córką seryjnego mordercy. Nie miała do nich pretensji o to, że są ciekawi. Czasami, by powstrzymać ich od zadawania kolejnych pytań, odpowiadała, że okropnie. Wystarczyło to jedno słowo, by uciąć temat… To wszystko było jednak znacznie ba... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

14.11.2021

Thriller, którym wszyscy się zachwycają, który ciągnął mnie do siebie niesamowicie. “Znajdź mnie” to książka, wobec której miałam ogromne oczekiwania. Wokół niej posypało się wiele komplementów, dlatego zdecydowałam się ją przeczytać i sprawdzić, czy jest o co robić tyle szumu. I rzeczywiście, była to niezwykle emocjonująca i wciągająca lektura, o... Recenzja książki Znajdź mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl