Avatar @ksiazkazpazurem

Agnieszka

@ksiazkazpazurem
3 obserwujących. 4 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj około 2 godziny temu.
{} ksiazka.z.pazurem
{} Napisz wiadomość
3 obserwujących.
4 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj około 2 godziny temu.

Recenzje książek

55 recenzji

Rachunek nieprawdopodobieństwa/2

30.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Jaki był Wasz ulubiony przedmiot w szkole? Ja uwielbiałam plastykę, bo rysowanie nigdy nie stanowiło dla mnie żadnego problemu. Do tej pory przechowuje w szafie wszystkie moje dzieła Niektórych lepiej nie pokazywać szerszej publicznością, ale znajdą się takie, które ucieszą oko potencjalnego widza. Zapraszam Was na recenzję ostatni... {} Recenzja książki Rachunek nieprawdopodobieństwa/2

"Bezczelny prezes" Meg Adams

18.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję romansu biurowego pod tytułem "Bezczelny prezes" autorstwa Meg Adams. Wolicie jednotomowe serie czy bardziej przemawiają do Was trylogie oraz dłuższe cykle? Olga Wysocka jest młodą i atrakcyjną kobietą, która świetnie radzi sobie w branży deweloperskiej. Kiedy otrzymuję propozycję objęcia kierownictwem nowe... {} Recenzja książki Bezczelny prezes

"Ocean uczuć" Mariola Sternahl

11.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję debiutu pod tytułem "Ocean Uczuć" autorstwa Marioli Sternahl. Dzieciństwo Anny zamieniło się w piekło, kiedy jej mama za namową dziadków zrzekła się wszystkich praw rodzicielskich wobec córki. Wszystkie dotychczasowe marzenia dziewczynki o życiu z mamą, z dala od awantur i libacji alkoholowych legły w gruzach, n... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

Okruchy gorzkiej czekolady. Rachunek nieprawdopodobieństwa.

4.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Z jaką książką rozpoczęliście listopad, z komedią, romansem, a może mrocznym thrillerem? Koniecznie dajcie znać w komentarzu! Tymczasem ja zapraszam Was na recenzję pierwszego tomu z drugiej serii "Okruchy gorzkiej czekolady" autorstwa Elżbiety Sidorowicz. "To może być ciekawe doświadczenie. Nie pisałem od czasów licealnych, to zn... {} Recenzja książki Rachunek nieprawdopodobieństwa. Tom 1

Recenzja "Angel" Julia Brylewska

28.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Jak minął Wam dzień? Nastroje dopisują, czy jesienna pogoda zdążyła zebrać swoje ponure żniwo? Zapraszam Was serdecznie na recenzję drugiego tomu z serii "Inferno", która porusza dalsze losy Hailey i Victora. Hailey Warren po nagłym rozstaniu z Victorem Sharmanem wyprowadza się z rodzinnego miasta do Bostonu. Kobieta ma nadzieję, że... {} Recenzja książki Angel

"Dotyk anioła" 365 dni namiętności od Katarzyny Mak

21.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzję książki pod tytułem "Dotyk Anioła" autorstwa Katarzyny Mak. Za nim jednak przejdę do krótkiego streszczenia fabuły. Muszę Wam zdradzić, że nasza główna bohaterka ma dwa imiona, które często pojawiają się na początku książki. W Polsce wszyscy mówią do niej Zuza, w Stanach Zjednoczonych najbliżsi przyjaciele ... {} Recenzja książki Dotyk anioła

"Wyleczeni" Alicja Horn - thriller medyczny

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, jakie książki macie zaplanowane na październik? Zapraszam Was na recenzję debiutu pod tytułem "Wyleczeni" autorstwa Alicji Horn. W słynnym warszawskim szpitalu zostaje znalezione ciało zastępcy ordynatora. Wśród personelu pojawia się wiele plotek i domysłów, na temat śmierci doktora Szymańskiego. Wskazanie potencjalnego mordercy, może... {} Recenzja książki Wyleczeni

"Surogatka" - Louise Jensen

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzję thrillera pod tytułem "Surogatka" autorstwa Louise Jensen. Kat i Nick od pewnego czasu marzą, aby zostać rodzicami, niestety kolejna próba adopcji kończy się niepowodzeniem. Zdesparowane małżeństwo, postanawia więc skorzystać z propozycji dawnej przyjaciółki Kat - Lisy. Która postanawia zostać ich surogatką,... {} Recenzja książki Surogatka

"Ślepiec" Max Czornyj

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, dzisiaj zapraszam Was na recenzję "Ślepca" autorstwa Maxa Czornyja. To moje pierwsze spotkanie z twórczością autora, więc zupełnie nie wiedziałam czego mam się spodziewać. Do zapoznania się akurat z tą serią nakłoniła mnie wygrana książka od @ja.czytam pod tytułem "Grób" za którą bardzo dziękuję. Jest to drugi tom z cyklu "Lizy Lange... {} Recenzja książki Ślepiec

"Prawniczka" Anna Falatyn - recenzja

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzję drugiego tomu z cyklu "Prawniczka Camorry". Po udanym debiucie Anny Falatyn pod tytułem "Skorpion" wiedziałam, że czekanie na kolejny tom będzie istną torturą. I nie myliłam się... "Chcę twojego ciała, twojej duszy, wszystkiego, co jest z tobą związane, ale nie mogę tego mnie, bo nie jesteś dla mnie ani ja d... {} Recenzja książki Prawniczka

Gra Matteo - Recenzja

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja "Gra Matteo" autorstwa J.T. Geissinger Przeczytanie książki zazwyczaj nie zajmuję mi zbyt wiele czasu, o ile okaże się ona wciągająca do samego końca Znacznie więcej problemów mam z recenzjami, ale o tym można poczytać na moim instastory. Dlatego, wciąż nie mogę uwierzyć, że między mną, a Matteo oraz Kimber w 100% nie zaiskrzyło... Pewni... {} Recenzja książki Gra Matteo

Niebezpieczne związki - recenzja antologii

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję antologii, która dobrze sprawdzi się na długie letnie wieczory. Zbiór dziesięciu opowiadań polskich autorek, nie tylko nas zaskoczy, ale i pozostawi swego rodzaju niedosyt informacji, który może doprowadzić czytelnika do szału. I właśnie z tego powodu, bardzo rzadko sięgam po antologię. Na "Niebezpieczne zwi... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Recenzja debiutu pod tytułem "Devil"

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję książki pod tytułem "Devil" autorstwa Juli Brylewskiej. Hailey po pięciu latach spędzonych w Nowym Yorku, wraca do rodzinnego domu z nadzieją, że uda się jej szybko znaleźć pracę i małe mieszkanie. Postanawia do tego czasu zatrzymać się u rodziców i spędzić z nimi miło czas. Podczas wspólnego posiłku z bliskimi,... {} Recenzja książki Devil

Recenzja Patronacka Przedpremierowa

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA PATRONACKA PRZEDPREMIEROWA - "Wybierz mnie" @Link Dzień dobry, zapraszam Was na kolejną recenzję książki, wydanej przez autorkę M.F. Mosquito pod tytułem "Wybierz mnie". Małgorzatę miałam okazję poznać w pierwszym tomie rozpoczynającym serię "Oblicza Miłości". Muszę przyznać, że takiej zmiany po najlepszej przyjaciółce Aleksandry si... {} Recenzja książki Wybierz mnie

Układ z Cameronem - Szara myszka i podrywacz

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Joellen Bixby od dziesięciu lat skrycie podkochuje się w swoim szefie Michaelu Madoxie. Nie ma jednak bladego pojęcia, w jaki sposób mogłaby zwrócić na niego swoją uwagę. Kiedy Joellen zatraca się jeszcze bardziej w nienawiści do własnego ciała, na jej drodze niespodziewanie staję przystojny, chociaż bardzo irytujący sąsiad Cameron McGregor. Mężcz... {} Recenzja książki Układ z Cameronem

Gra pozorów - Linda Malczewska

20.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elena Sanchez pracuję w firmie, która od jakiegoś czasu wysysa z niej resztki nadziei na rozwinięcie kariery zawodowej. Brak możliwości awansu i dyskryminacja wobec kobiet ze strony przełożonych, tylko dolewa oliwy do ognia. Jedynym wybawieniem dla Eleny w obecnej chwili jest zbliżający się urlop, który umożliwiły jej zmianę otoczenia i zebranie m... {} Recenzja książki Gra pozorów

Niebieski las - Grzegorz Bobin

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór, zapraszam Was na kolejną recenzję książki z działu fantastyki. Inis słynące z pięknych koni i niezbyt przyjemnego zapachu, jako jedno z nielicznych królestw opiera się władzy maga Therona. Mag nie cofnie się przed niczym, by stać się najpotężniejszą istotą chodząca po ziemi, ale żeby tak się stało, potrzebuję mocy innych magów. Czy... {} Recenzja książki Niebieski las

Matteo - Recenzja kolejnego romansu mafijnego!

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję kolejnego romansu mafijnego! Matteo ma za zadanie odebrać dług od kobiety, która zarządza domem publicznym. Po krótkiej rozmowie z właścicielką dowiaduje się, że dziewczyna o imieniu Bianca, którą widział przed budynkiem, ma zostać wystawiona na licytacji po ukończeniu osiemnastego roku życia. Matteo po kr... {} Recenzja książki Matteo

Nie szukaj miłości na siłę - Recenzja "Przekonaj mnie" M. F. Mosquito

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję debiutu pod tytułem "Przekonaj mnie" autorstwa M. F. Mosquito. Aleksandra jest młodą, piękną i niezależną właścicielką agencji reklamowej i od pewnego czasu obsesyjnie szuka faceta na dłuższą metę. Niedługo później na własnej skórze przekonuje się, że portale randkowe nie są najlepszym miejscem na znalezienie dr... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Niesamowity debiut pod tytułem "Skorpion" Anny Falatyn

24.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, dzisiaj zapraszam Was na recenzję debiutu Anny Falatyn pod tytułem "Skorpion" z cyklu" Prawniczka Camorry". Lisa jest młodą prawniczką, która nieco zboczyła z prawej ścieżki adwokata. Po nieudanej próbie wybronienia syna bardzo wpływowego biznesmena, oskarżonego o gwałt na szesnastoletniej dziewczynie. Na własnej skórze przekonuje si... {} Recenzja książki Skorpion

Krzyk księżyca. Część 1: Wskrzeszenie - Oliwia Stój

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję debiutu Oliwii Stój "Krzyk księżyca. Część 1: Wskrzeszenie". Charlotte przenosi się do prestiżowej szkoły mieszczącej się w Hiszpanii. Jest to jedna z lepszych szkół, więc niewiele osób ma szanse rozpocząć w niej naukę. Internat, w którym zamieszkała dziewczyna kryje w sobie wiele tajemnic. Pewnego dnia Charlott... {} Recenzja książki Wskrzeszenie. Krzyk księżyca

Sze-szepty

28.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzje debiutu pod tytułem "Sze-szepty" Majki Wielądek. Co powiecie na literaturę przygodową? Maks Gard jest młodym biznesmenem, który twardo stąpa po ziemi. Nie wierzy w żadne szczęśliwe zbiegi okoliczności, czy też cuda. Jego zdaniem trzeba samemu na wszystko zapracować, nawet jeżeli miałoby to oznaczać nieodwra... {} Recenzja książki Sze-Szepty

Czerwona Piramida Rick Riordan

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją "Czerwonej Piramidy", której czytanie zajęło mi dość sporo czasu, ale udało mi się wreszcie skończyć. Pytanie: Oglądaliście lub czytaliście serię "Percy Jackson i bogowie olimpijscy"? Ja nie miałam okazji przeczytać książki, ale wersją filmową jestem zachwycona. Sadie i Carter Kane są rodzeńs... {} Recenzja książki Czerwona piramida

Recenzja "Mój do zapomnienia" Ewelina Maria Mantycka

23.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Dzisiaj przychodzę do Was z motocyklistami. Mieliście okazję przeczytać książkę o podobnej tematyce? Rose Anne Elliot jest córką mechanika, który przynależał do warsztatu Hell Ride. Wychowana wśród członków klubu Dog of Hell doskonale orientuje się w zasadach i konsekwencjach, jakie mogą czekać niewłaściwe zachowujące się osoby. D... {} Recenzja książki Mój do zapomnienia

Recenzja - Świat według Jo

12.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, co powiedziecie na "Burzliwe przygody w świecie, którym rządzą kobiety"? "Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Zgubiło mnie wścibstwo i nadmierna ciekawość życia." Jo jest młodą dziewczyną pochodzącą z Moranu, która zgodnie z wolą babci, postanawia zostać lekarką w nadmorskiej osadzie Piaski. W drodze do akademickiego miasta ... {} Recenzja książki Świat według Jo

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl