@madziara091

2 obserwujących. 1 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 1 dzień temu.
{} Napisz wiadomość
2 obserwujących.
1 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 1 dzień temu.

Recenzje książek

11 recenzji
Książka Malwina

Malwina

Anna Szafrańska

Malwina

31.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ktoś nie śpi jeszcze Malwina to drugi tom serii Pink Tattoo Od Anna Szafrańska - autorka Wydawnictwo NieZwykłe Jesteś najodważniejszą kobietą ,jaką spotkałem .I tak,masz rację. Pewnych rzeczy nie da się zapomnieć . Ale ludzie ,których spotykamy na swojej drodze ,którym pozwalamy zostać częścią naszego życia,właśnie to nas odmiana . Na lepsze lub ... {} Recenzja książki Malwina

Książka Most trzech czasów

Most Trzech Czasów

Karolina Wiaczewska

Most Trzech Czasów

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry Molki Dziś do was przychodzę z dzisiejsza premiera mojego Patronatu medialnego Most Trzech Czasów Długo myślałam co mogę wam o niej napisać ponieważ nie chcę robić wam spamu Mówiłam ostatnio że mam 4 książki w tym roku ,które podbiły moje serce .Sytuacja się zmieniła jest już 5 . Most Trzech Czasów jest kolejną książka Karoliny Który... {} Recenzja książki Most trzech czasów

Książka Carlos

Carlos Teksański Klan

Grażyna A. Adamska

Carlos Teksański Klan

11.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzien dobry# wieczór Kilka słów o książce,która premierę miała nie dawno Ja osobiście czytałam ją w pdf i skradła mi serce Mam przeczucie,że i was zachwici ta książka . "Dopóki on nie poukłada swojej przeszłości,ona nie otworzy przed nim swojego serca." A już 10 czerwca premiera książki -- Carlos Teksański Klan Grażyna A. Adamska - strona autorska... {} Recenzja książki Carlos

Książka Po godzinach

Po godzinach

Ludka Skrzydlewska

Po godzinach

6.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry Molki Dziś chciałambym wam powiedzieć kilka słów o książce pt "Po Godzinach" od Ludki Książka mi się bardzo podobała mimo,że jest grubaskiem czyta się szybko i łatwo Styl autorki bardzo przypadł mi do gustu I jak zawsze zatracalam się w czytaniu 😊 A teraz do rzeczy 😁 Po godzinach Indiana Fisher przekonana bliskiego sukcesu podjęła pr... {} Recenzja książki Po godzinach

Książka Jej matka prostytutka. Tom 1

Jej matka prostytutka.

Katarzyna Pietruszyńska

Jej matka prostytutka.

4.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry czytelnicy dzisiaj chciałabym napisać kilka słów o książce która naprawdę bardzo mnie zaskoczyła ponieważ autorką jest bardzo młoda dziewczyna . Oczywiście gratuluję Tak świetnego debiutu Jej matka prostytutka Nowa książka Katarzyny Pietruszyńskiej. Poznajemy w niej Maję. Dziewczyna od dziecka miała ciężko w życiu. Urodziła się z nale... {} Recenzja książki Jej matka prostytutka. Tom 1

Książka Na śniadanie... tort szpinakowy

Na śniadanie..... Tort Szpinakowy

Kamila Mitek

Na śniadanie..... Tort Szpinakowy

4.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry Kto nie zna to zapraszam na profil autorki Miałam przyjemność dostać książkę od autorki 😍 Z autografem . Na śniadanie... Tort Szpinakowy To bardzo dobra książka Polecam serdecznie książkę każdemu,a autorce Gratuluję z całego serca A teraz kilka słów o książce Skuszona opisem zaczęłam czytać książkę i od pierwszych stron w niej pr... {} Recenzja książki Na śniadanie... tort szpinakowy

Książka Śnieżka. Tom 1

Śnieżka

Weronika Cichoń

Śnieżka

24.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Śnieżka Chciałabym na początek wspomnieć że książka autorstwa Weroniki Cichoń jest moim Patronatem z którego jestem bardzo dumna. Wiktoria i Aleks są głównymi lecz nie jedynymi bohaterami tej książki. Są młodzi, wiadomo jak ciężko jest poukładać sobie wszystko aby było idealnie w młodym wieku, biorąc pod uwagę fakt że trzeba myśleć ogółowo. Dobrać... {} Recenzja książki Śnieżka. Tom 1

Książka Z piasku i popiołu

Z piasku i popiołu

Amy Harmon

Z piasku i popiołu

17.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z piasku i popiołu Wydawnictwo NieZwykłe Angelo i Eva przyjaźnią się od najmłodszych lat i są dla siebie bardzo bliscy. Jednak czasy w jakich żyją nie są dla nich najlepsze. Tym bardziej iż młodzi mimo woli coraz bardziej zakochują się w sobie. Może i to kwestia czasu ale oboje zmieniają się i szukają swojej życiowej drogi. Tu jak się okazuje szy... {} Recenzja książki Z piasku i popiołu

Książka Bezmiar cierpienia

Bezmiar Cierpienia

Adriana Rak

Bezmiar Cierpienia

17.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bezmiar Cierpienia Patronat medialny Nie muszę mówić jak dostałam wiadomość ,że obiełam książkę patronatem Łzy i radość była ogromna , ponieważ uwielbiam pióro Pani Adriany Recenzja patronacka przedpremierowa Zapraszam ! Adriana Rak - autorka Wydawnictwo WasPos 21.04.2020 Premiera 🥰 Główni bohaterowie Izabela i Adam Ona - załamana po rozstaniu z... {} Recenzja książki Bezmiar cierpienia

Książka Dom Beaty

Dom Beaty

Anna Kucharska

Dom Beaty

16.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Już 24 kwietnia Premiera mojego patronatu 😁 Anna Kucharska - strona autorska "Dom Beaty" jest pierwszym tomem serii Bieszczadzkiej. Beata to kobieta z mocnymi rysami na psychice. Jest obojętna na większość spraw nie ma swojej mocnej czy słabej strony. Dzieje się tak ponieważ jej przeszłość waży więcej niż powinna i stanowi dużą przeszkodę w ... {} Recenzja książki Dom Beaty

Książka Córka jubilera.

Ocean Odrzuconych

Magdalena Knedler

Ocean Odrzuconych

14.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lotte, tak mówią na Charlotte Saidermann-Aber. Kobietę wychowywała ciotka. Mimo to pochodzi z bogatego domu dorastała w wiedeńskiej rodzinie polskich Żydów. Mieszka z ciotką i ojcem. Mimo wielu zainteresowań wolny czas spędza głowie na przyjmowaniu gości, z którymi rozmawia zazwyczaj na tematy kulturalne. Nigdy nie miała super stosunków z ojcem. W... {} Recenzja książki Córka jubilera.

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe