Avatar @weronika.debiec

Vero_nika

@weronika.debiec
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.
{} Napisz wiadomość
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.

Recenzje książek

19 recenzji

Ryzyko

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Doskonałe połączenie humoru, uczuć i namiętności w historii o dziewczynie z zasadami, która trafia na zbyt przystojnego chłopaka bez zasad… Wszyscy twierdzą, że niedobra ze mnie dziewczyna. Mają rację tylko po części – nie pozwalam, by rządził mną strach i z pewnością nie obchodzi mnie, co myślą o mnie ludzie. Jake Connelly – gwiazdorski n... {} Recenzja książki Ryzyko

Krew i miód

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwsza część naprawdę mi się spodobała. "Gołąb i wąż" wciągnął mnie od samego początku, więc nic dziwnego, że chętnie sięgnęłam po drugi tom tej historii. Jednak "Krew i miód" nieco mnie rozczarowało. Byłam zdziwiona, że tak ciężko idzie mi wsiąknięcie w historię. Byłam pewna, że książkę będzie się czytało, choć w połowie tak dobrze i płynnie, j... {} Recenzja książki Krew i miód

Szklany tron

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka Szklany Tron pojawiła się na mojej półce jako prezent na 17 urodziny zaraz po tym , jak została wydana w Polsce. Od razu pokochałam jej okładkę i miałam przeczucie, że będzie to miłość na dłużej. Postać z okładki przywodziła mi na myśl typ fantasy, który uwielbiam najbardziej- ten, gdzie główną bohaterką jest waleczna, charakterna dziewczy... {} Recenzja książki Szklany tron

Złamane więzi

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wielu wierzy, że pewne więzy są nierozerwalne, raz powstałe pozostaną na zawsze. Jeśli niosą z sobą dobro uważane są za szczęście, często nie doceniane. Czasem są synonimem bólu i niekończącego się zagrożenia, nawet jeśli wydają się już być mało znaczące. Jednak wciąż istnieją i łączących, którzy zrobiliby wszystko by je przeciąć raz na zawsze. Ic... {} Recenzja książki Złamane więzi

Dobry chłopak

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niesamowita Elle Kennedy w duecie z Sariną Bowen w pierwszym tomie serii o zawodowych hokeistach! Zorganizowanie bratu wesela, na którym będą gościć znani hokeiści, okazuje się największym wyzwaniem w życiu Jess Canning. Jej rodzina uważa, że dziewczyna jest ofiarą losu, więc porażka nie wchodzi w grę. Nie ma mowy. I nikt, absolutnie nikt, nie mo... {} Recenzja książki Dobry chłopak

Rywalki

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę „Rywalki” autorstwa Kiery Cass, sięgnęłam z sercem na ramieniu. Myślałam sobie, że albo będzie to kolejny kicz wypuszczony na fali książek o miłości dla nastolatek, albo ciekawy pomysł ujmujący dość oryginalną historię – coś w rodzaju baśni. No bo co innego może przyjść do głowy, gdy ma się przed sobą dzieło o takiej fabule… Trzydzieści p... {} Recenzja książki Rywalki

Truly

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Truly‟ – Ava Reed W końcu! 21-letnia Andie nie może się doczekać rozpoczęcia studiów w Seattle i ponownego zobaczenia swojej najlepszej przyjaciółki June. Kiedy przyjeżdża do miasta, Andie nie ma ani kredytu studenckiego, ani mieszkania, ale nie pozwala aby to ją zniechęciło. Przez pierwsze kilka nocy śpi na sofie June, dopóki nie znajdzie wł... {} Recenzja książki Truly

Slammed

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Layken skończyła właśnie osiemnaście lat. Kilka miesięcy wcześniej niespodziewanie straciła ojca. Wraz z kochającą matką i młodszym bratem postanawiają zostawić za sobą przeszłość w Teksasie, by móc rozpocząć nowe życie w Michigan. Sprzedają dom, pakują rodzinne pamiątki i wyruszają na północ. Każde z nich z innymi obawami i planami na przyszłość... {} Recenzja książki Slammed

Jednak mnie kochaj

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy Sage przyjeżdża na studia do Melview w Nevadzie, nie ma ani przyjaciół, ani pieniędzy, ani dachu nad głową. Jej konto świeci pustkami, więc śpi w samochodzie, jest zagubiona i niepewna jutra, ale jednocześnie z determinacją walczy o nowe życie. Na szczęście, wkrótce spotyka na swej drodze bratnią duszę. Sage i April szybko się zaprzyjaźniają... {} Recenzja książki Jednak mnie kochaj

Save us

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo szybko dotarliśmy do ostatniego tomu tej serii - chociaż wydawać by się mogło, że trylogie już nie są takie popularne, to jednak tutaj mamy do czynienia właśnie z jedną z nich. Za bardzo odkrywcza nie będę - bo już dużo powiedziałam w poprzednich swoich recenzjach, ale powiem o tym, dlaczego uważam, że ta część była najsłabsza ze wszystkich... {} Recenzja książki Save Us

Save you

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ruby najbardziej chciałaby wrócić do dawnego życia, do czasu, gdy w elitarnym Maxton Hall nikt jej nie znał. Nie może jednak zapomnieć o Jamesie. Szczególnie że chłopak robi wszystko, co w jego mocy, by ją odzyskać. Kiedy rodzina Jamesa przeżywa trudne chwile, dziewczyna pojmuje, że ich miłość od początku nie miała szans. Bo zamiast szukać u niej... {} Recenzja książki "Save you"

Save me

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwa skrajnie różne światy, dwa inne statusy społeczne i jeden potencjalny skandal. Ruby Bell ma obsesję na punkcie Oxfordu. Wszystko, co robi, ma zbliżyć ją do studiów na wymarzonym uniwersytecie. Częścią jej planu jest bezwzględne unikanie konfliktów i stanie w kącie, tak, by nie rzucać się w oczy. Plany biorą jednak w łeb w chwili, gdy Ruby przy... {} Recenzja książki Save me

Hopeless

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sky prowadzi dość odmienne życie od większości swoich rówieśniczek. Karen, adopcyjna matka Sky, uczy ją w domu. Dziewczyna nie ma komórki, Internetu, telewizora… w sumie nie ma kontaktu z technologią. Nie, żeby narzekała. To coś, co w niej uwielbiam. Jest tak samo zakręcona i wkręcona w książki jak ja i chyba obie jesteśmy tak samo naiwne odnośnie... {} Recenzja książki Hopeless

Nero

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nero... Ten młodzieniec skradł moje serce! Nie spodziewałam się, że niniejsza powieść tak mnie pochłonie, wywoła we mnie tyle emocji, a nawet wzruszy! "Nero" to pierwszy tom jednej z najbardziej wyczekiwanych zagranicznych serii mafijnych. Potwierdzam! Teraz ja dołączam do wiernych fanek Sarah Brianne i z nie cierpliwością oczekują kolejnego tom... {} Recenzja książki Nero

Najgłośniej krzyczy serce

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Martyna Senator, ulubiona autorka nastolatków i młodych dorosłych, stworzyła powieść, o której będziecie pamiętać przez długie tygodnie. Nina jest młodą i wrażliwą dziewczyną, a ponad wszystko kocha taniec. Jej na pozór idealne życie z dnia na dzień zamienia się w koszmar. Kacper próbuje wmieszać się w tłum i zniknąć. Kiedyś miał wszystko, teraz z... {} Recenzja książki Najgłośniej krzyczy serce

Zrodzeni z krwi

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alessia De'Luca od zawsze wiedziała, jakie prawa rządzą jej światem. Mimo że na co dzień czuje się szczęśliwa, zdaje sobie sprawę, że szybko może się to zmienić. Ma świadomość, kim jest jej ojciec i jaki los spotyka córki ludzi zajmujących wysokie stanowiska w hierarchii Martyna Senator, ulubiona autorka nastolatków i młodych dorosłych, stworzyła... {} Recenzja książki Zrodzeni z krwi

Mój szef

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cięte riposty, skrywane pożądanie, namiętny seks. Romans biurowy, który rozpali Twoje zmysły, rozmiękczy serce i rozbawi do łez. Mówi się, że nie szata zdobi człowieka, a jednak spora grupa kobiet z mojego działu ma odmienne zdanie. Uważają, że mój szef wygląda niczym senne, mokre marzenie. Fakt, jest wkurzająco przystojny i irytująco inteligentn... {} Recenzja książki Mój szef

Falling fast

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hailee DeLuca postanawia zmienić swoje życie. Koniec z przesiadywaniem w domu i ukrywaniem się przed całym światem. Teraz Hailee chce znów robić wszystkie te rzeczy, których do tej pory się bała. No i właśnie wtedy poznaje Chase’a Whittakera i od pierwszej chwili wie, że ma poważny problem. Ogarniają ją te emocje, które chciała z siebie wyrzucić n... {} Recenzja książki Falling fast

Złączeni Honorem

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Złączeni honorem Tytuł: Złączeni honorem Autor: Cora Reilly Wydawnictwo: NieZwykłe Ocena : ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 ,,Złączeni honorem" to pierwsza część serii książek Cory Reilly pt.: ,,Born in Blood Mafia Chronicle". Młoda Aria Scuderi dorastała w świecie gdzie kobiety nie miały nic do gadania, musiały wykonywać polecenia mężczyzn którym podlega... {} Recenzja książki Złączeni honorem

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl