Trace Elements in the Food Chain

Alina Kabata-Pendias
Trace Elements in the Food Chain
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The authors review the key features of trace elements in soils, plants and the food web on which human beings survive. Currently, the quality of food is highlighted and has become a subject of broad studies of various disciplines. Minor inorganic constituents of food trace elements are of special interest due to their specific properties in both abiotic and biotic environmental compartments. Hence, there is a need for comprehensive information on the distribution of trace elements in given environmental compartments and organisms. The authors' intention is to summarize up-to date interdisciplinary data for the concise presentation of our understanding of trace-element transfer in the chain from soil to man. Geochemical processes and information on international legislation on trace elements as both micronutrients and contaminents in soil and food are presented in parallel and are related to ecology and health risk assessments.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-3-540-32713-4, 9783540327134
Wydawnictwo: Springer

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Trace Elements in the Food Chain nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Trace Elements in the Food Chain. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl