Chilled Foods

M. Brown
Chilled Foods
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The key requirements for chilled food products are good quality and microbiological safety at the point of consumption. The first edition of Chilled foods quickly established itself as the standard work on these issues for all those involved this important sector. This third edition will strengthen that reputation. The latest edition has been extensively revised, with entirely new chapters on raw materials, the operation of chilled food manufacturing plants, non-microbial hazards such as allergens, predictive microbiology, shelf-life, management of product safety and quality and packaging. Greater input has been sought from those in the chilled food industry to increase the publication?s relevance to practitioners.Martyn Brown was formerly a Senior Microbiologist at Unilever Savoury Global Supply Chain and Technology Group, UK. Now a consultant, he is an internationally-known authority on the management of food safety.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-1-84569-243-8, 9781845692438
Język: angielski
Wydawnictwo: Woodhead Publishing Ltd

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Chilled Foods aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Chilled Foods. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl