Handbook of Food Products Manufacturing 2 vol

Y.H. Hui
Handbook of Food Products Manufacturing 2 vol
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The Handbook of Food Products Manufacturing is a definitive master reference, providing an overview of food manufacturing in general, and then covering the processing and manufacturing of more than 100 of the most common food products. With editors and contributors from 24 countries in North America, Europe, and Asia, this guide provides international expertise and a truly global perspective on food manufacturing.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-0-470-04964-8, 9780470049648
Język: angielski
Wydawnictwo: Wiley&Sons

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Handbook of Food Products Manufacturing 2 vol nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Handbook of Food Products Manufacturing 2 vol. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl