Handbook of Food Sciences Technology & Engineering 4 vols

Y.H. Hui
Handbook of Food Sciences Technology & Engineering 4 vols
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Provides the latest information available in a comprehensive, well-organized mannerAllows fast and convenient access to a wide variety of data and major topicsCombines the efforts of 150 international experts providing unmatched authority, breadth, and depthUnique in both depth and breadth, each volume of the Handbook of Food Science, Technology, and Engineering contains approximately 1000 pages of scientific and technical data. Advances in food science, technology, and engineering are occurring at such a rapid rate that obtaining current, detailed information is challenging at best. While almost everyone engaged in these disciplines has accumulated a vast variety of data over time, an organized, comprehensive resource containing this data would be invaluable to have. The Handbook of Food Science, Technology, and Engineering, 4 Volume Set is that resource, presenting the latest information available in a thorough, straightforward format.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-0-8493-9847-6, 9780849398476
Język: angielski
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Handbook of Food Sciences Technology & Engineering 4 vols nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Handbook of Food Sciences Technology & Engineering 4 vols. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl