Kiełbasy własnego wyrobu. 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki

Bernhard Gahm
Kiełbasy własnego wyrobu. 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: - rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie; - sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu; - zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-83-7073-437-4, 9788370734374
Wydawnictwo: MULTICO
Stron: 144

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Kiełbasy własnego wyrobu. 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Kiełbasy własnego wyrobu. 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl