Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4

Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Data wydania: 2018
ISBN: 978-83-02-14976-4, 9788302149764
Wydawnictwo: WSiP
Stron: 160

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4 nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Praktyczna nauka zawodu. Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych, wydanie 4. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl