Ryorika kucharz doskonały : kuchnia japońska

Urszula Imamura
Ryorika kucharz doskonały : kuchnia japońska
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Fragment książki: "Należy starać się trzymać pałeczki swobodnie i lekko, wdzięcznie nimi operując, nabierając kąski potrawy lub ryżu w małych porcjach i wkładać do ust lekko rozchylonych, możliwie nie dotykając pałeczek wargami. Wykluczone jest oblizywanie pałeczek z drobin jedzenia."
Data wydania: 1989
ISBN: 978-83-225-0287-7, 9788322502877
Wydawnictwo: Watra
Seria: Kuchnie Różnych Narodów [Watra]
Stron: 139

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Ryorika kucharz doskonały : kuchnia japońska nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Ryorika kucharz doskonały : kuchnia japońska. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl