Ziemniaki w kuchniach różnych krajów. Przystawki i dania obiadowe

"opracowanie zbiorowe"
Ziemniaki w kuchniach różnych krajów. Przystawki i dania obiadowe
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Ziemniaki to najbardziej lubiane, najtańsze i jednocześnie najbardziej niedoceniane warzywo. 120 doskonałych przepisów na zupy, sałatki, dania jednogarnkowe, kluchy i placki, zapiekanki oraz przekąski to dowód na to, że w brunatnej bulwie drzemią nieograniczone możliwości.

Data wydania: 2011-11-30
ISBN: 978-83-258-0439-8, 9788325804398
Wydawnictwo: Świat Książki
Stron: 240
dodana przez: Catta

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Ziemniaki w kuchniach różnych krajów. Przystawki i dania obiadowe? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Ziemniaki w kuchniach różnych krajów. Przystawki i dania obiadowe. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl