Atlas of Food

E. Millstone
Atlas of Food
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Concerns about both the environment and globalization have prompted an interest in how food is produced, processed, packaged, and transported, as well as how it is prepared and eaten. In its revised edition, this small atlas examines “every link in the food chain.” Forty maps are arranged into sections covering “Contemporary Challenges,” “Farming,” “Trade,” and “Processing, Retailing, and Consumption.” Each map is presented on a two-page spread with accompanying text and graphics. Among the specific topics that are addressed are distribution, mechanization, genetic modification, and marketing. Distilling a great deal of information into an attractive package, the atlas offers a good introduction to the global food system.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-1-84407-499-0, 9781844074990
Język: angielski
Wydawnictwo: Earthscan

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Atlas of Food aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Atlas of Food. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl