Piękna pogoda i dłuższe dni zachęcają do zorganizowania barbecue
- przyjęcia na świeżym powietrzu. Jakie menu wybrać? Oczywiście
- kuszące zapachem potrawy z grilla. Gama przepisów sięga od szaszły-ków i faszerowanych pomidorów, poprzez skrzydełka kurczaka z imbirem, aż po łososia z makaronem po tajsku czy żeberka Buffalo z sosem serowym. Trudno też oprzeć się wiśniom z migdałową kruszon-ką i innym deserom. W poradniku znajdują się również przepisy na mary-naty, aromatyczne mieszanki ziół i przypraw, a także wskazówki, o których warto pamiętać, zanim mięsa i warzywa trafią na ruszt.
- przyjęcia na świeżym powietrzu. Jakie menu wybrać? Oczywiście
- kuszące zapachem potrawy z grilla. Gama przepisów sięga od szaszły-ków i faszerowanych pomidorów, poprzez skrzydełka kurczaka z imbirem, aż po łososia z makaronem po tajsku czy żeberka Buffalo z sosem serowym. Trudno też oprzeć się wiśniom z migdałową kruszon-ką i innym deserom. W poradniku znajdują się również przepisy na mary-naty, aromatyczne mieszanki ziół i przypraw, a także wskazówki, o których warto pamiętać, zanim mięsa i warzywa trafią na ruszt.