Bioprocesses & Biotechnology for Functional Foods & Nutraceu

Bioprocesses & Biotechnology for Functional Foods & Nutraceu
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Compiling a broad spectrum of perspectives from specialists in academic, governmental, and industrial research settings, this detailed reference discusses the influence of biochemistry and biotechnological applications on functional food developments. Focusing on topics not covered in depth in other texts on the subject, this important book explores: * the nutritional and physiological benefits of functional foods * the effect and development of active ingredients in functional foods * consumer and regulatory issues that will influence biotechnological advancements in the food industry * the expanding role of functional foods and nutraceuticals in the promotion of human health.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-0-8247-4722-0, 9780824747220
Język: angielski
Wydawnictwo: Marcel Dekker

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Bioprocesses & Biotechnology for Functional Foods & Nutraceu aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Bioprocesses & Biotechnology for Functional Foods & Nutraceu. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat