Cheese

John Fischer
Cheese
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Kitchen Pro Series: Guide to Cheeses Identification, Classification, and Utilization is the definitive guide to purchasing and utilizing cheese for professional chefs, foodservice personnel, culinarians, and food enthusiasts. Part of the CIA's new Kitchen Pro Series focusing on kitchen preparation skills, this user-friendly, full-color resource discusses the basic history of cheese, its manufacture, and its incorporation into different cuisines across the dining spectrum. Product identification, availability, storage, flavor and development are all described in detail in this invaluable introduction to the world of cheese! * Offers practical information on fabricating and utilization. * Additional features include storage information, basic preparation methods, and recipes. * Full color photographs show the distinct differences in each food type, which is essential in cuisine identification * Step-by-step procedures clearly outline the key steps involved in fare fabrication * Tips provide essential information on nutrition, sanitation, trade, cuisine origins and much more.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-1-4354-0117-4, 9781435401174
Język: angielski
Wydawnictwo: Cengage Learning

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Cheese aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Cheese. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl