Recenzje książki "Czarne serce"

Dodaj swoją recenzję

Ahoj Piraci :D

23.01.2022

„Czarne serce” to nowe wcielenie Kingi Litkowiec, która przeniesie nas w brutalny świat piratów! Dostaniecie tutaj coś zupełnie nowego i zaskakującego, a przy tym mrocznego i erotycznego. Przez książkę dosłownie się mknie, wciąga z każdą stroną bardziej! To nie będzie bajka o bestii, która zmienia się w księcia, lecz historia o potworze, który nie... Recenzja książki Czarne serce

Czarne serce

26.10.2021

To znowu ja 🙆🏻‍♀️😅 Dzisiaj mam dzień nadrabiania zaległości 🤭🤭 Zapewne twórczość Kingu Litkowiec jest Wam znana, w szczególności osobom, które czytają książki mafijne i romanse. Ja już prawie jestem na bieżąco jeśli chodzi o książki autorki. Do przeczytania zostało mi tylko "Miasto Mafii 2". Jakiś czas temu przeczytałam "Czarne serce" Kingi od S... Recenzja książki Czarne serce

Pirat i niewinna dziewczyna

23.09.2021

Kinga Litkowiec kolejny raz wjeżdża na rynek wydawniczy niczym taran. Mam wrażenie, że Kinga na maksa eksperymentuje i od czasu "Naomi" świetnie jej to wychodzi. "Czarne Serce " to zupełna nowość,która niedawno wyszła spod pióra autorki. Jest to również coś nowego na polskim rynku pod względem tematyki. Piraci i piracka mafia? Czy to ma się praw... Recenzja książki Czarne serce

Recenzja

15.08.2021

🖤🖤🖤Recenzja🖤🖤🖤 Premiera 11.08.2021 "Czarne serce" - Kinga Litkowiec Bezkresny ocean, zły jak diabeł, pirat i ona - niewinna dziewczyna. Carida, dziewczyna której udało się uciec ale przeszłość nigdy nie daje o sobie zapomnieć. Zostaje porwana i musi znosić straszne rzeczy. Ale jest bardzo silna, nie boi się walczyć o siebie i swój honor. Nawet... Recenzja książki Czarne serce

Czarne Serce

15.08.2021

☠️Recenzja ☠️ " CZARNE SERCE" AUTOR : KINGA LITKOWIEC Wydawnictwo : SKARPA WARSZAWSKA Premiera książki 11.08.2021 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️ " Jakie to smutne, że w ciągu sekundy człowiek może stracić wszystko, co składało się na jego szczęśliwe życie i dopiero to docenia. Chcę odzyskać życie, które mi odebrano. Zrobię wszystko, co w... Recenzja książki Czarne serce

Bezwzględni piraci

9.08.2021

Kinga Litkowiec lubi zaskakiwać. W momencie, gdy czytelnik spodziewa się kolejnej książki mafijnej, autorka robi psikusa i wydaje coś, czego nikt się nie spodziewa. Wiecie co jest w tym najlepsze?? To, że „Czarne serce” to historia o bezdusznych piratach, dla których liczą się tylko pieniądze, a co za tym idzie, nie straszne im traktowanie ludzi j... Recenzja książki Czarne serce

@justus228@justus228 × 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl