Czekolada. Nowa harmonia smaku

Rosalba Gioffre
Czekolada. Nowa harmonia smaku
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

"Album Czekolada jest unikalnym na rynku polskim, przepięknie ilustrowanym przewodnikiem po świecie czekoladowych smaków. Jeśli potrzebujesz najlepszego przepisu na tort Sachera, chcesz odkryć tajemnicę pysznego sufletu czekoladowego z wanilią albo zaskoczyć nawet najbardziej wybrednych smakoszy czekoladowymi uszkami z ragout z królika - oto przed tobą książka o czekoladzie pełna pomysłów na pyszne i wykwintne desery. W jej pierwszej części odnajdziesz mnóstwo ciekawych wiadomości o historii ""pokarmu bogów"", związanych z nim zwyczajach oraz nowoczesnych i tradycyjnych technikach jego produkcji, zaś w drugiej oryginalne i zaskakujące przepisy - największe sekrety mistrzów czekolady. Dzięki nim wszelkie kulinarne dzieła - klasyczne i nowoczesne, słodkie i słone - zyskają nową, bo wzbogaconą o aromat czekolady, harmonię smaku."
Data wydania: 2006
ISBN: 978-83-7442-245-1, 9788374422451
Wydawnictwo: Jedność

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Czekolada. Nowa harmonia smaku aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Czekolada. Nowa harmonia smaku. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl