Domowe przetwory z mięsa. Wędzenie i przechowywanie

Wilbur EastmanSmakołyki własnej roboty
Domowe przetwory z mięsa. Wędzenie i przechowywanie
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Domowe wekowanie, zamrażanie, peklowanie i wędzenie mięs daje gwarancję, że przygotowane przetwory będą bezpieczne dla naszego zdrowia i - smaczne, a przy tym zapasy mogą podreperować rodzinny budżet. Książka zawiera szczegółowe opisy wszystkich czynności i wiele świetnych przepisów, m.in. na suszoną i peklowaną wołowinę, wędzone kiełbasy, wątrobiankę i najróżniejsze rodzaje szynek.
ISBN: 978-83-7391-946-4, 9788373919464
Wydawnictwo: Świat Książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Domowe przetwory z mięsa. Wędzenie i przechowywanie aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Domowe przetwory z mięsa. Wędzenie i przechowywanie. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat