Recenzje książki "Droga na szczyt"

Dodaj swoją recenzję

Droga na szczyt

14.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Liwia i Daniel pragną jednego , zdobyć najwyższy szczyt na świecie. Każdy z nich robi to z innych powodów. Dla niego jest to zamknięcie pewnego rozdziału w jego życiu, jednocześnie pożegnanie z wysokimi górami. Jej te ekstremalne warunki i piekielnie ciężkie dają siłę i odwagę , że pomimo tego co ją spotkało jest niesamowicie dzielną kobietą. Tą d... {} Recenzja książki Droga na szczyt

⭐RECENZJA⭐

6.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć, cześć 🖐🏻 Lubicie motyw gór w powieściach? Ja pierwszy raz miałam styczność z taką lekturą i właśnie dlatego przychodzę do Was z recenzją ów książki, która spowodowała we mnie reakcję "Wow" 😁 @Link przeszła samą siebie i stworzyła niebywale ekstremalną, ale zarazem uroczą historię dwójki osób. ⭐RECENZJA⭐ Kobieta. Mężczyzna. Everest. Prag... {} Recenzja książki Droga na szczyt

,,Droga na szczyt" Ewelina Dobosz recenzja

1.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Droga na szczyt Autor: Ewelina Dobosz Wydawnictwo Kobiece/ Niegrzeczne Książki Ewelina Dobosz - strona autorska Wydawnictwo Kobiece Niegrzeczne książki Liwia to atrakcyjna, młoda i piękna kobieta, której miłością są góry. Uwielbia zdobywać wysokie szczyty. Jej dotychczasowe życie jest przytłaczające. Ma złe relacje z ... {} Recenzja książki Droga na szczyt

Błogie uniesienia zapach śniegu...

29.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Droga na szczyt" to najnowsza powieść erotyczna od Eweliny Dobosz. Liwia wraz ze swoim narzeczonym, Robertem jest właścicielką dobrze prosperującej firmy LightOn. Właśnie do niej zwraca się grupa śmiałków, którzy chcą zdobyć szczyt Mount Everest, ale żeby to zrobić potrzebują dużego zastrzyku gotówki, czyli sponsora. Kobieta przystaje na ich pro... {} Recenzja książki Droga na szczyt

Pokonaj własne słabości.

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„DROGA NA SZCZYT” Ewelina Dobosz Niegrzeczne Książki Wydawnictwo Kobiece Witajcie. „Droga na szczyt” jest cudowna. Mega historia i niesamowite emocje. Wzruszyłam się na maksa. On Daniel – uwielbia wspinaczki. Chłopak po tragicznych przejściach. Góry zabrały mu ukochaną. Ona Liwia – dziewczyna, która również uwielbia góry i wspinaczki. Marzy o ... {} Recenzja książki Droga na szczyt

Wejdź z Liwią i Danielem na dach świata. ;)

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Góry oddały nam siłę, jaką ludzie latami z nas wysysali. Bo w życiu najważniejsze jest, by złapać oddech. Złapać oddech i ruszyć dalej.” Lubicie motyw gór w książkach? Ja uwielbiam. Co prawda najczęściej sięgam po reportaże i biografię "Ludzi gór", dlatego romans o tej tematyce był dla mnie fajna odskocznią od twardych faktów. Zacznę od tego, ze ... {} Recenzja książki Droga na szczyt

Miłość na Evereście

3.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Droga na szczyt” to historia o walce, cierpieniu i wielkiej miłości, a to wszystko umiejscowione w tle zdobywania najwyższego szczytu Ziemi, czyli Mount Everestu. Livia jest panią prezes jednej z warszawskich firm, którą współprowadzi ze swoim narzeczonym. Daniel natomiast jest znanym himalaistą, pasjonatem górskich szczytów, który na jednej z... {} Recenzja książki Droga na szczyt

@kubera_anna@kubera_anna {}× 1

Miłość, pożądanie, wspólna pasja

2.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Liwię i Daniela łączy wspólny cel – zdobycie najwyższego szczytu Ziemi. Droga na dach świata ma być dla nich oczyszczeniem, pożegnaniem z przeszłością i szansą na nowe życie. Namiętność, która rodzi się między nimi w tych skrajnie niesprzyjających warunkach pogodowych, jest jak lawina – nie mogą (i nie chcą) przed nią uciec, choć stawką jest ich c... {} Recenzja książki Droga na szczyt

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl