Dynia, melon, arbuz i cukinia

Dynia, melon, arbuz i cukinia
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Przedstawiamy wspaniałe warzywo zdrowej, lekkiej kuchni dynia powraca do łask! Niewiele roślin daje się tak wszechstronnie spożytkować: wykorzystać można tu wszystko od nasion, po skórkę. Ponadto dynia, nie dość że smaczna, jest też zdrowa i nietucząca. Jej miąższ składa się z 90% z wody i zawiera cenne witaminy, mikro- i makroelementy. Równie godna polecenia jest odmiana dyni cukinia i spokrewnione z dynią melon i arbuz. Wszystkie trzy warzywa warto wprowadzić jako coś, co odświeży i rozmaici naszą kuchnię.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-3-625-11246-4, 9783625112464
Wydawnictwo: Naumann & Gobel Verlagsgesellschaft

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Dynia, melon, arbuz i cukinia nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Dynia, melon, arbuz i cukinia. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat