Essentials of Food Process Engineering

Chandra Gopala Rao
Essentials of Food Process Engineering
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Essentials of Food Process Engineering provides basics and fundamentals of Engineering subjects to students with non-mathematical background, perusing graduation and post-graduation career in Food Science and Engineering. This book is also useful as a refresher handy book for Plant Science and Managers in Food Processing and Dairy industries. Beginning with engineering calculations, it covers the important topics like mass and energy balance, heat and mass transfer, psychrometry and refrigeration. Etc., which are extensively used in Food Process Industry. A separate chapter on instruments for measurement of various parameters including measurement of food parameters is included.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-81-7800-115-9, 9788178001159
Wydawnictwo: BS Publication

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Essentials of Food Process Engineering nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Essentials of Food Process Engineering. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat