Food Biotechnology

D. Shetty
Food Biotechnology
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Completely revised, this second edition of Food Biotechnology demonstrates the massive effect that biotechnology has on food production and processing. The book begins with an overview of the principles of microbiology, biochemistry, cell biology and genetics, and follows with a review of food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals including dairy starter cultures, lactic acid bacteria, baker's yeast and wine. The next section discusses dairy and animal foods, and continues with an examination of plants and algal systems. Also exploring food safety and diagnostics, and functional foods, and novel food bioprocessing applications, the volume concludes with regulatory, safety, consumer and patent issues.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-0-8247-5329-0, 9780824753290
Język: angielski
Wydawnictwo: Marcel Dekker

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Food Biotechnology nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Food Biotechnology. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2025 nakanapie.pl