Food-Borne Viruses

M. Koopmans
Food-Borne Viruses
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

This book addresses the gaps in our knowledge of foodborne viruses, and the implication of these gaps. It explains what lessons we can learn from the past about early detection and control of (emerging) viral infections. It looks at the role of viral changes through mutation and recombination on their biological properties and epidemiology. It features chapters written by leading scientists in the field, who have been encouraged to provide a challenging in depth discussion and share their vision for future directions. It intends to provide a basis to help scientists and risk managers as they decide on the best options for controlling food-borne disease.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-1-55581-464-9, 9781555814649
Język: angielski
Wydawnictwo: ASM International

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Food-Borne Viruses nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Food-Borne Viruses. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat