Fractures of the Food & Ankle

Jason H. Calhoun
Fractures of the Food & Ankle
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

With contributions from an established team of experts on the subject, this reference illustrates current practices and techniques in the care of patients with foot and ankle fractures. It Illustrates the latest surgical approaches and operative strategies and presents in-depth explorations of a wide range of complications related to foot and ankle fractures. It provides step-by-step guidance on ankle, pilon, talus, and calcaneus fractures, tendon ruptures and lacerations, chronic infection, post-traumatic reconstruction, burns, amputation, and Ilizarov techniques, and Causalgia/Reflex Sympathetic Dystrophy
Data wydania: 2005
ISBN: 978-0-8247-5916-2, 9780824759162
Język: angielski
Wydawnictwo: Marcel Dekker

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Fractures of the Food & Ankle? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Fractures of the Food & Ankle. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat