Jaja w roli głównej

Hanna Szymanderska
6 /10
Ocena 6 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Jaja w roli głównej
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
6 /10
Ocena 6 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

Jaja, jako produkt uniwersalny, mają w kuchni wszechstronne zastosowanie. Stanowią podstawę wszelkich wypieków i deserów, a także mogą być daniem głównym. W najnowszym tomiku z serii znajdziecie Państwo powstałe na ich bazie potrawy, a więc różne pasty, zapiekanki i sałatki, przepisy na jaja faszerowane i sadzone. Jeden z rozdziałów został poświęcony smacznym omletom, a wśród nich najznakomitszym francuskim, arabskim i hiszpańskim.
Data wydania: 2001-03-12
ISBN: 83-7255-392-0, 8372553920
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: Biblioteczka Poradnika Domowego
Stron: 96

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Jaja w roli głównej aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie i dyskusje

@ryszpak
2019-11-30
6 /10
Przeczytane Posiadam Kulinaria

Cytaty z książki

O nie! Książka Jaja w roli głównej. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl