Recenzje książki "Kusząca pomyłka"

Dodaj swoją recenzję

Świetna!

5.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry :) Dziś chciałam się podzielić moimi odczuciami po przeczytaniu pewnego romansu-erotyku, choć dla mnie to na pewno był bardziej romans, czy nawet obyczajówka, niż erotyk. O co chodzi?? Najpierw krótki zarys fabuły,a potem moja opinia :) Rachel i Caine poznają się przypadkiem, pewnego wieczoru w barze. Od razu dochodzi miedzy nimi do... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

@izuu_9_kwpt@izuu_9_kwpt {}× 1

Kolejna cudowna książka autorki

22.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ojejku jakie to było dobre ❤️ Jestem zachwycona twórczością VI Keeland. "Kusząca pomyłka" to kolejna bardzo ciepła opowieść. Może trochę banalna a historia może i powtarzalna, ale ja zdecydowanie dałam się jej porwać. Rachel poznaje Caina w dość nieoczekiwanym momencie. Bierze go za byłego, żonatego faceta swojej kumpeli, który nota bene ją skrzyw... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

Kusząca pomyłka

4.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka bardzo długo leżała na półce i czekała na swoją kolej. Cieszę się, że w końcu po nią sięgnęłam. Lekka przyjemna momentami bardzo zabawna, ale też przykra i smutna .... Przeznaczenie połączyło tych dwoje kolejny raz po kilkunastu latach. Żadne z nich jednak o tym nie wiedziało , oboje mieli sekrety ( Jak chyba każdy z nas ). Są rzec... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

To jest cudo!

16.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rachel i Caine poznali się w pubie, choć „poznali” to za dużo powiedziane. Spotkali się, a podczas ich pierwszej rozmowy Rachel wykrzyczała, co myśli na temat jego kłamstw i rozbuchanego ego. Nie miał problemu z tym, żeby uwieść jej przyjaciółkę, zapomniał tylko powiedzieć, że… jest żonaty. Zasłużył sobie na wszystkie ostre słowa, które usłyszał o... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

Kusząca pomyłka

1.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Myślę ,, Kusząca pomyłka” na pewno romansidło autor Vi Keeland na pewno erotyk. Nie jest to jednak tylko schematyczny romans, oczywiście jest chemia, przeciąganie, żar zmysłów. Przede wszystkim jest to piękna – poruszająca, opowieść o miłości, stracie i walce. Ponadto autorka porusza trudne społeczne problemy- kwestie przemocy w rodzinie, molest... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

@ela_r22@ela_r22 {}× 2

polecam! :)

28.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgając po Kuszącą pomyłkę, która zbierała sporo pozytywnych ocen, spodziewałam się zabawnego romansu z nutką erotyzmu. I to wszystko zdecydowanie dostałam, Vi Keeland wie jak wywołać uśmiech na twarzy czytelnika :) Chyba żadne spotkanie naszych głównych bohaterów nie mogło pozostać bez wzajemnego dogryzania sobie, sarkazmu, żartów, zabawnych syt... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

@Angel@Angel {}× 2

Mocno kusząca pomyłka

15.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwójka głównych bohaterów spotyka się w barze. Rachel naskakuje na Caine, ponieważ ten mocno zranił jej przyjaciółkę. Jak się chwilę później okazuje, dziewczyna nakrzyczała nie na tego faceta co trzeba. Kobieta myśli, że więcej go nie spotka, a los jest taki przewrotny, że to właśnie on został jej nowym wykładowcą, a ona jego asystentką. Sytuacja ... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

Bardzo kusząca pomyłka <3

29.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„-Czy coś się stało z twoją blizną? Uśmiechnęła się. -To nie jest blizna. To tylko rana, która się zagoiła. Prawdziwe blizny to te, których nie można zobaczyć - i te najtrudniej się goją.” ♪♪♪♪ „Mama się uśmiechnęła. - Nie musisz rozumieć tego teraz. Po prostu przypomnij sobie o tym miejscu, gdy będziesz musiała porozmawiać z Bogiem o czymkolwiek.... {} Recenzja książki Kusząca pomyłka

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}