Recenzje książki "Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu"

Dodaj swoją recenzję

Lekcje Madame Chic

22.12.2013

Paryż to miasto uznawane za stolicę mody. To właśnie tam projektowane są stroje, w których chodzi później większość ludzi. O mieszkańcach tego miasta można powiedzieć, że są wzorem elegancji i szyku. Tymi słowami można też opisać ceniące się kobiety mieszkające w Paryżu. Nic więc dziwnego, że większość osób pragnie dowiedzieć się w jaki sposób możn... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

"Lekcje madame Chic" jennifer L. Scott

20.10.2013

Tytuł: Lekcje Madame Chic Autor: Jennifer L. Scott Tytuł oryginalny: Lessons from Madame Chic: 20 Stylish Secrets I learned While living in Paris Data polskiego wydania: 03.07.2013 Ilość stron: 256 Część: 1 ( - ) Wydawnictwo: Literackie Ocena: 5/6 Moja recenzja: Coś się stało dzisiaj z ludźmi. Wolą grać cały czas na komputerze, narzekać, że prze... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

Czego możemy nauczyć się od Francuzek?

7.09.2013

Kobiety z którego kraju na świecie są najczęściej podziwiane i najchętniej naśladowane? Oczywiście z Francji! Ludzie zachwycają się ich nienagannymi figurami, wyrafinowanym stylem bycia i wykwintną kuchnią. Jennifer Scott, która znalazła się w Paryżu w wyniku wymiany studenckiej, również zachłysnęła się francuskimi obyczajami i wzorami zachowań. J... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

Lekcje Madame Chic - Jennifer L. Scott

4.09.2013

Ostatnimi czasy na wielu blogach spotykałam recenzje książki Jennifer L. Scott "Lekcje Madame Chic. Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu." i postanowiłam sama się z nią zapoznać. Autorka prowadzi bloga The Daily Connoisseur (Koneserka codzienności), który jest bardzo popularny, a książka jest właśnie papierową wersją zawartych... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

Lekcje Madame Chic

26.08.2013

"Lekcje Madame Chic. Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu", to nowa powieść Wydawnictwa Literackiego, autorstwa Jennifer L. Scoot. Jest ona właścicielką bijącego rekordy popularności bloga The Daily Connoisseur, oraz rozchwytywaną publicystką. Na co dzień mieszka w Santa Monica. Książka opowiada o młodej dziewczynie z Kal... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

Dbanie o siebie jest chic!

14.08.2013

Klasyka zawsze się obroni. Nie ważne czy chodzi o książki, kino albo styl ubierania. Choćby rurki paliły się na stosie, a pop był mieszany z błotem, Dostojewski z pewnością będzie kojarzony z dobrą literaturą, a mała czarna nie okaże się złym wyborem na imprezę. Właśnie o tym są „Lekcje Madame Chic”, których autorka próbuje przekonać czytelniczkę (... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

Lekcje Madame Chic

29.07.2013

Do tej pozycji podchodziłam akurat dość sceptycznie, bynajmniej z początku. Potem po pozytywnych recenzjach zaczęłam mieć na nią coraz większą ochotę i ucieszyłam się, że czeka już na mnie na półce. Jennifer L.Scott to autorka bijącego rekordy popularności life stylowego bloga The Daily Connoisseur. Inspirowana nim postanowiła napisać przedstawian... Recenzja książki Lekcje Madame Chic Opowieść o tym, jak z szarej myszki stałam się ikoną stylu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl