Recenzje książki "Mogło być gorzej"

Dodaj swoją recenzję

"Mogło być gorzej" Teresa Monika Rudzka - opinia

7.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Mogło być gorzej” Teresy Moniki Rudzkiej przykuło moją uwagę okładką. To w moim przypadku żadna nowość. Często tak mam, że najpierw zwracam uwagę na szatę graficzną, potem opis. Dla jasności dodam, że jeśli okładka mi się nie podoba to opis także czytam, bo to w jego przypadku miewam to charakterystyczne piknięcie w serduchu, które zwiastuje mi c... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

Pozory

28.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„…to nie powieść z logicznym wstępem, rozwinięciem i zakończeniem, lecz samo życie. Niekonsekwentne, nieprzewidywalne, no i w ogóle… I nie da się tak od razu nabyć życiowego rozumu…” Pozory – to z nich czasem składa się ludzkie życie. A nie ma niczego bardziej mylnego niż pozory… Mirka Sawicka to kobieta po pięćdziesiątce, która stara się... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

Mogło być gorzej

27.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mira zostaje poproszona przez przyjaciółkę o pojechanie do pewnego domu i zabranie rzeczy zmarłej kobiety. Na miejscu zastaje Fabiana (męża zmarłej kobiety), który zachowuje się strasznie i jego córeczkę, która wcale nie jest lepsza. Kobieta wychodzi stamtąd zniesmaczona, licząc, że już nigdy więcej się nie spotkają. Jednak los chce zupełnie inacz... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

Czarny humor

23.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tragedie pozornie rożnych ludzi, dodatkowo z innych sfer mogą czasem ich ze sobą zjednoczyć. Takie przypadki się zdarzają, z tymże początki w takich przypadkach bywają dość trudne i niekiedy mogą nie przetrwać próby czasu. Wsparcie bliskich osób może pomóc w budowie takich nowych relacji, pomimo ewentualnych przeciwności losu. Zarys fabuły ... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 14

Życie po starcie najbliższej osoby już nie jest takie samo, ale nie musi być gorsze.

23.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Żal po stracie bliskiej osoby, życie, które już nie cieszy, a codzienność przytłacza. Takie tematy podjęła Teresa Monika Rudzka w swojej kolejnej powieści i obdarowała bohaterów trudnymi przeżyciami, by pokazać, jak sobie z nimi radzić i dać nadzieję na lepsze jutro. Poznajemy dwie rodziny, obie przeżywają żałobę, jedni po zmarłej żonie i matce... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

❤ Recenzja patronacka przedpremierowa ❤

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór! Jak wam mija środa? Za oknem znowu śnieżnie, więcej zostaje kocyk, książka i herbata- wieczor idealny 😊 Dzisiaj mam dla was recenzję patronacką przedpremierową. Już 24 lutego odbędzie się premiera najnowszej książki Teresy Moniki Rudzkiej "Mogło być gorzej" od Wydawnictwa Waspos. Dwie rodziny przeżywają żałobę. Zginęła kobieta w ... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

Dwie rodziny, pies i kot ☺️

16.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chwila wolnego i książka przeczytana ☺️ bardzo dziękuję za możliwość przeczytania książki przedpremierowo 💞@teresamonikarudzka @waspos 💞 . Od razu powiem, zabawna historia dwóch rodzin, których wiele łączy, ale i dzieli... Mira i jej syn Marlon oraz Fabian i jego córka Justyna... Żeby było mało dochodzi jeszcze kotka Bożenka i pies Lolo. Te dwie r... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

Mogło być Gorzej

13.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja Przed Premierowa! Witam, dziś mam dla was recenzję książki Mogło być Gorzej autorki Teresy Moniki Rudzkiej, książka będzie miała swoją premierę 24.02.2021 r. To moja pierwsza przygoda z książką pani Teresy, opowieść która pokazuję jak można poradzić sobie ze swoim życiem i co może spotkać każdego z nas. Autorka pokazuję nam to, że róż... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

@monika032890@monika032890 {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl