Recenzje książki "Mroczny szept"

Dodaj swoją recenzję

Siła wątpliwości

11.11.2011

Siła wątpliwości „Mroczny szept” Gena Showalter wyd. Mira rok: 2011 str. 416 Ocena: 4/6 Na Mroczny szept skusiłam się już kilka miesięcy temu. Sama nie pamiętam już, gdzie przeczytałam o tej książce, ale niemal natychmiast po zwiastunie zgłosiłam się do wydawcy z prośbą o przesłanie egzemplarza recenzenckiego. We wrześniu w końcu się tego doczeka... {} Recenzja książki Mroczny szept

@Sil@Sil {}

Mroczny szept

4.11.2011

"Mroczny szept" Geny Showalter to już czwarty tom cyklu "Władcy Podziemi". Sięgnęłam po ten tom, jednak nie miałam nigdy do czynienia z poprzednimi częściami. Rozpoczęcie serii od końca nie oznacza, że nie wyniesie się z niej nic. W fabule "Mrocznego szeptu" można zrozumieć wszystko, nawet jeżeli jest się kompletnym nowicjuszem w twórczości autorki... {} Recenzja książki Mroczny szept

@Ledina@Ledina {}

Mroczny szept

29.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gena Showalter - autorka bestsellerowych powieści, znajdujących się na liście New York Times i USA Today. Jednym z jej ulubionych gatunków literackich jest paranormal. Pisała do takich magazynów jak Cosmopolitan i Seventeen. Pracowała też dla MTV oraz innych regionalnych i ogólnokrajowych programów informacyjnych. Mroczny szept to kolejna, obok Mro... {} Recenzja książki Mroczny szept

Mroczny szept

26.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zwątpienie wystawiło łeb z zakamarków umysłu Sabina, ale postanowiło nie ryzykować gniewu harpii i zagrzebało się w kryjówce.”* Wystarczyła jedna zła decyzja aby dopadły ich demony. Teraz mają wieczność na naprawienie swych błędów. Każdy ma swojego demona, który w walce może i jest przydatny, ale w życiu prywatnym są to zmory. Władcy Po... {} Recenzja książki Mroczny szept

"Mroczny szept", czyli "lubić, czy nie lubić?"

12.10.2011

"Mroczny szept" to jedna z tych książek o których nie można jednoznacznie się wypowiedzieć. Gdyby ktoś mnie zapytał, czy podobała mi się lektura, z pełnym przekonaniem odpowiedziałabym: "A pod jakim względem?". Witaj w świecie bogów, demonów i fantastycznych stworzeń. Pomiędzy ludźmi, a tymi istotami toczy się nieustająca walka. A to wszystko zac... {} Recenzja książki Mroczny szept

@Nyx@Nyx {}

Mroczny szept

7.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mroczny szept" to czwarty tom cyklu o Władcach Podziemi autorstwa Geny Showalter. Wojownicy strzegący bogów Olimpu zabijają Pandorę i otwierają legendarną puszkę wypuszczając na wolność demony. Aby ponieść zasłużoną karę każdy z nich dostaje jednego demona, który prześladuje ich przez stulecia nie opuszczając na krok. Co jednak stanie się gdy pus... {} Recenzja książki Mroczny szept

@Katee@Katee {}

Władcy Podziemia

1.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gena Showalter to autorka bestsellerowych powieści, znajdujących się na liście New York Times i USA Today. Jak nietrudno się domyślić, do jej ulubionych gatunków literackich zalicza się paranormal i romans. Jej sposobem na sukces konsekwentnie pozostaje połączenie zmysłowych opisów z wątkami sensacyjnymi i szczyptą humoru. W przeszłości pisała dl... {} Recenzja książki Mroczny szept

@Kala95@Kala95 {}

„Dobre demony i źli ludzie”

30.09.2011

Gena Showalter to autorka powieści znajdujących się na liście bestsellerów "New York Times" i "USA Today". Jej ulubione gatunki literackie to paranormal, współczesny romans, a także opowiadania kierowane do młodych ludzi. Pisała dla takich magazynów, jak "Cosmopolitan" i "Seventeen", pracowała też dla MTV oraz wielu regionalnych i ogólnokrajowych p... {} Recenzja książki Mroczny szept

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe