Recenzje książki "Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie"

Dodaj swoją recenzję

Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie...

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ariana zawsze była miłą, dobrą i otwartą dziewczyną, która marzyła o miłości. Do momentu, gdy związała się z mężczyzną, w którego żyłach płynęło czyste zło. Dwanaście lat udręki, strachu i bólu zmieniło tą słodką dziewczynę w osobę zamkniętą w sobie i stroniącą od ludzi, a zwłaszcza mężczyzn. Cornelius nie miał w życiu łatwego startu. Podejmował z... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

odwet

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak zawsze niezawodna Darcy Trigovise, i tym razem mnie nie zawiodła kolejną swoją książką wydaną przez Wydawnictwo WasPos. To już chyba będzie taka moja tradycja, że płaczę przy jej książkach albo ze śmiechu, albo dlatego że fabuła łamie mi serce. 10 lat spędzonych za kratami robi swoje i powoduje w człowieku nieodwracalne zmiany. Nieodwracalne... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

Odwet zemsta silniejsza niż życie

27.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oj te oczy mroczne, zdeterninowane, tajemnicze, żądne zemsty, ale jest w nich coś jeszcze... W życiu mamy dwie strony medalu, mamy wybór, podejmujemy decyzje i musimy liczyć się z ich konsekwencjami. Czy nienawiść jest silniejsza niż miłość...? To się okaże. Cornelius jest chłopakiem, który nie miał w życiu łatwo, musiał radzić sobie sam. Kiedy j... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

Czy miłość jest ważniejsza niż zemsta?

22.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie istnieją przypadki.... Ktoś mądry powiedział mi kiedyś, że nie wierzy w przypadki, ale wierzy w przeznaczenie." ,,Odwet.Zemsta ważniejsza niż życie" to opowieść o zdradzie, braku zaufania, bólu, cierpieniu oraz trudnej przeszłości, która kładzie cień na naszą teraźniejszość oraz przyszłość. Jednak jest to, też historia o przezwyciężaniu włas... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

21.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Minął już prawie miesiąc od premiery książki "Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie" autorstwa Darcy Trigovise. Mieliście już okazję przeczytać? Trzymając w rękach tę książkę nie wiedziałam tak naprawdę czego mam się spodziewać. Co dostałam? Porywającą historię z bohaterami, których pokochałam, ze świetnymi tekstami, zapierająca dech w piersiach akc... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

21.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia Ariany i Corneliusa to przede wszystkim emocje. Emocje, które nie pozwalają odołożyć tej książki choćby na chwilę. Jej bohaterowie są nieidealni, z trudną przeszłością. Z miejsca porywają w swój świat. Tu ściera się namiętność z nienawiścią, czułość z dominacją, odwaga z brakiem zaufania, drugie szanse z ryzykiem. "Odwet. Zemsta ważniejs... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

@iza.81@iza.81 {}× 3

Świetna książka!

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Cofam się o krok, wciąż się uśmiechając, i słyszę otwieranie drzwi, za którymi czeka inny świat, inne realia, które pozwolą mi zrealizować mój plan. A kiedy to już zrobię...." "I po prostu to wiem. Nie pytam, ale znam odpowiedź i zdaję sobie sprawę z czegoś jeszcze... To nie jest jakaś tam obsesja" "Tym razem jednak mam wpływ na to, co się dzie... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

Odwet Zemsta Ważniejsza Niż Życie

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry,kochani 🥰 Darcy ,Darcy o tej autorce możemy mówi godzinami . Zadebiutowała cudownym debiutem ,który do dziś wspominam 😍 i często wracam do niego . To ona jest w mojej top 5 najlepszych pisarzy na naszym rynku 😍 Wydaje takie książki, które łapią za serce jest duży wachlarz emocji przy czytaniu .Do dnia dzisiejszego nie zmieniła się ... {} Recenzja książki Odwet. Zemsta ważniejsza niż życie

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe