Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny

Dorota Czerwińska
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
ISBN: 978-83-7544-266-3, 9788375442663
Wydawnictwo: REA

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat